Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Φτάσαμε κοντά στον χωρισμό

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Φτάσαμε κοντά στον χωρισμό

Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης. Το ζευγάρι μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για τον γάμο τους και πως είναι ο έγγαμος βίος μετά από τόσα χρόνια. Μάλιστα, παραδέχτηκαν πως μία περίοδο έφτασαν κοντά στον χωρισμό, ενώ ανέφεραν πως υπήρχαν διάφοροι που έβαζαν ακόμη και στοιχήματα για το πότε θα χωρίσουν.

«Βέβαια υπήρξε μια περίοδος πολύ μικρή και πολύ έντονη πριν από αρκετά χρόνια που είπαμε ξέρεις κάτι ότι ίσως είναι περίοδος να αναθεωρήσουμε. Αυτό που επικράτησε ήταν πάντα η λογική κι όχι ο παρορμητισμός απέναντι στις ασήμαντες βλακείες. Αν είναι μια απιστία θα χωρίσεις τελείωσε αλλά το να χωρίσεις για χαζομάρες εγωιστικές δεν υπάρχει» ανέφερε ο Αϊβάζης μεταξύ άλλων.

«Την απιστία δεν θα μπορούσα να την συγχωρήσω και να ζήσω με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος και δεν θα μπορούσα να το δεχτώ» συμπλήρωσε η Μαρία Κορινθίου.

Για να συμπληρώσει με τη σειρά του ο ηθοποιός: «Όχι. Όταν το κάνει αυτό ένας άνθρωπος του λείπει κάτι πολύ σημαντικό, που δεν μπορείς να του το δώσεις εσύ. Οπότε είτε δεν μπορεί να το βρει εκείνος από εσένα είτε εσύ από εκείνον. Θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι έχει συμβεί αυτό κι όχι να μιλήσεις υποθετικά. Κατά καιρούς έπεφταν πολλά στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί. Δεν βγαίνουμε πολύ έξω και πώς μπορεί κάποιος να ξέρει πως είσαι μέσα στην οικογένειά σου; Έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλά ζιζάνια».

Μάλιστα, ο Αϊβάζης ανέφερε ένα απίστευτο περιστατικό με καλοθελητή, που είχε μεταφέρει ψευδώς στην ηθοποιό πως εκείνος ήταν στο Καϊμακτσαλάν με άλλη γυναίκα, ενώ στην πραγματικότητα ήταν στην Πάτρα για αγώνα, μιας κι έπαιζε χάντμπολ.

Όπως ανέφερε, όταν επέστρεψε σπίτι, η Κορινθίου του ζήτησε να χωρίσουν, ενώ στο τέλος η παρεξήγηση λύθηκε.


Πηγή