Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μαρία Κορινθίου: Με τον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν έχω μιλήσει γιατί ντρέπομαι

Για χάρη του ρόλου της ως «Κατερινιώ» έγινε κατάξανθη η Μαρία Κορινθίου. Η Μαρία Κορινθιού θα υποδυθεί το «Κατερινιώ» από την ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι» και πρέπει να μοιάζει στην εμφάνιση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η νέα της εμφάνιση, αφού θα έχει διάρκεια όσο έχει και η θεατρική παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι». Μετά θα επιστρέψει και πάλι στο μελαχρινό που είχε.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Η Μαρία Κορινθιού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «dot.» του ΣΚΑΪ.

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», όπου θα υποδυθεί το Κατερινιώ, τον ρόλο που ενσάρκωσε η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και μίλησε για το αν έχει επικοινωνήσει με τον γιο της αείμνηστης ηθοποιού, Γιάννη Παπαμιχαήλ.

«Θα πουν ότι αντιγράφω την Αλίκη, αλλά Αλίκη δεν είμαι γιατί ούτως ή άλλως δεν μπορώ να γίνω για πολλούς λόγους. Πρώτον και κυριότερο γιατί η Αλίκη είναι η Αλίκη, δεύτερον γιατί ο χαρακτήρας μου δεν είναι Αλίκη, τρίτον γιατί η Μαρία δεν είναι Αλίκη. Το είπαν και πέρυσι με την Μάρθα Καραγιάννη, όχι δεν με στεναχωρεί. Απλά θεωρώ ότι είναι χαζό, είναι κουτό, είναι ανούσιο και ανώφελο να το κάνουμε αυτό το πράγμα. Κανένας ηθοποιός δεν πάει να αντιγράψει τον άλλον. Αν ήταν να αντιγράψω κάποιον θα το είχα κάνει στο ξεκίνημα της καριέρας μου».

Στη συνέχεια η Μαρία Κορινθίου ανέφερε: «Μίλησα με τον κ. Τάκη Βουγιουκλάκη, όφειλα… Είναι δικά μας αυτά που είπαμε, αλλά για μένα οφείλω με αυτούς τους ανθρώπους και να μιλάω και να συζητάω και να τους σέβομαι πάνω απ’ όλα. Με τον γιο της Αλίκης δεν έχω μιλήσει γιατί ντρέπομαι. Για εμάς είναι η Αλίκη, αλλά γι’ αυτούς τους ανθρώπους όμως, είναι η μαμά του, είναι η αδερφή του, είναι η οικογένειά τους. Και αν για εμάς είναι τόσο ιερή η Αλίκη, είναι στο δεκαπλάσιο γι’ αυτούς τους ανθρώπους».

localStorage.clear();


Πηγή