Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μαρία Κορινθίου: Νέα απάντηση για τη φωτογραφία της που προκάλεσε χαμό

Μαρία Κορινθίου: Νέα απάντηση για τη φωτογραφία της που προκάλεσε χαμό

Τι ήθελε να ανεβάσει η Μαρία Κορινθίου στο λογαριασμό της στο Instagram μία αισθησιακή φωτογραφία, όπου ποζάρει με αυτιά κούνελου κι εύχεται στους διαδικτυακούς της φίλους «υπέροχη Μεγάλη Εβδομάδα»; Αμέσως έγινε ο κακός χαμός με πολλά αρνητικά σχόλια για την επιλογή της φωτογραφίας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Η ηθοποιός απάντησε σε όσους την κατηγόρησαν, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο λογαριασμό της. Και μεταξύ άλλων, έλεγε: «Έχετε κάποιοι σκανδαλιστεί με την φωτογραφία που έχω ανεβάσει με το λαγουδάκι… Πολύ σοκαριστική φωτογραφία δηλαδή… δεν έχω λόγια. Άντε πηγαίνετε άλλη μία φορά να την δείτε, αφιερωμένη σε όσους θίγεστε που την ανέβασα Μεγάλη Εβδομάδα, που δεν την ανέβασα Μεγάλη Εβδομάδα…».

Η φωτογραφία που προκάλεσε ποικίλα σχόλια

Ωστόσο, φαίνεται πως τα αρνητικά σχόλια δεν έχουν τελειωμό με τη Μαρία Κορινθίου να επανέρχεται με μία νέα απάντηση και νέα αισθησιακή φωτογραφία της. «Κάτι από τα παλιά ζωγραφισμένο…Έτσι για τι θέλω …….ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, Καλές γιορτές! Να περάσετε μία ΥΠΕΡΟΧΗ βδομάδα! ΚΑΛΗ Ανάσταση! Σε όλους τους τομείς!  Και αυτή την ανεβάζω Μεγάλη βδομάδα…», έγραψε χαρακτηριστικά στο σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία της.


Πηγή