Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Μαρία Μπακοδήμου για τους φαντάρους γιους της: Η συγκίνηση που ένιωσα δεν συγκρίνεται

Μαρία Μπακοδήμου για τους φαντάρους γιους της: Η συγκίνηση που ένιωσα δεν συγκρίνεται

Τη στρατιωτική τους θητεία κάνουν εδώ και λίγες ημέρες και οι δύο γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram και φωτογραφία με τον Νικήτα και τον Άρη ντυμένους στα χακί, με την ίδια να μην κρύβει τη συγκίνησή και περηφάνια της που οι γιοι της είναι φαντάροι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα φανταράκια μου. Πόσο περήφανη και συγκινημένη νιώθω που ήρθε η ώρα τους να υπηρετήσουν την πατρίδα τους. #🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε τη Μαρία Μπακοδήμου κι εκείνη πάλι συγκινημένη είπε: «Είναι διαφορετικό να πηγαίνει το παιδί σου να σπουδάσει και αλλιώς όταν πάει στο στρατό. Η συγκίνηση που ένιωσα δεν συγκρίνεται. Ίσως επειδή είμαστε παραδοσιακοί και πάνε να υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα. Εγώ και ο μπαμπάς τους κλαίγαμε πολύ».

Και πρόσθεσε: «Πήγαμε με τον Δημήτρη να τους δούμε όταν παρουσιάστηκαν, την επόμενη Κυριακή πήγαμε για λίγο και ξαναπήγαμε και ήταν συγκινητικό πάρα πολύ».

Όσο για το γεγονός ότι η στρατιωτική τους θητεία συνέπεσε με τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί με την Τουρκία, το τελευταίο διάστημα, η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων: «Το έχω στο μυαλό μου, όπως το είχα πάντα, για όλες τις μανούλες. Ζούμε εδώ όμως κι έχουμε εξοικειωθεί με αυτό. Μπορεί, αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας με όπλα».

Ο μεγαλύτερος γιος της Νικήτας Αργυρόπουλος είναι 20 χρόνων, ενώ ο μικρότερος Άρης τελείωσε το σχολείο τον περασμένο Ιούνιο.




Πηγή