Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μαρία Ναυπλιώτου: Ποζάρει topless στην παραλία και κάνει τους θαυμαστές της να… παραμιλούν

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε στους διαδικτυακούς της φίλους η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία πόζαρε topless από την παραλία.

Η δημοφιλής ηθοποιός φροντίζει να περνά όσο πιο ξέγνοιαστα μπορεί ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η οποία θα τη βρει με έναν νέο ρόλο. Η Μαρία Ναυπλιώτου θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ με τίτλο «Στοργή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, δεν θα αφήσει την μεγάλη της αδυναμία, που είναι το θέατρο, καθώς θα συναντήσει στη σκηνή τον Μελέτη Ηλία, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο», στο θέατρο Χορν.

Ωστόσο, ο Αύγουστος είναι μια καλή ευκαιρία για απόδραση από την καθημερινότητα και για ανέμελες στιγμές, με την ηθοποιό να βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Κρήτη. Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της στο Instagram μια από αυτές τις στιγμές, στην οποία απολαμβάνει τις παραλίες του νησιού topless.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν τον θαυμασμό τους τόσο για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών που ανέβασε στον λογαριασμό της όσο και για το κορμί της -κι ας φαίνεται μόνο η πλάτη της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή