Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μαρία Σάκκαρη για Τσιτσιπά: Εντάξει, υπάρχει μια συμπάθεια

Μαρία Σάκκαρη για Τσιτσιπά: Εντάξει, υπάρχει μια συμπάθεια

Για τις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον Στέφανο Τσιτσιπά μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, η Μαρία Σάκκαρη όπως αναφέρει το thestival.gr.

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

-Αλήθεια πώς προέκυψε αυτή η φήμη;

Δεν ξέρω. Ξαφνικά άρχισε νομίζω να λέγεται, επειδή περνάμε χρόνο μαζί.

-Δεν ισχύει, λοιπόν;

Εντάξει, υπάρχει μια συμπάθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε ζευγάρι.

-Τι τύπος είναι ο Στέφανος; Τι θαυμάζει σε αυτόν;

Είναι ένα διαφορετικό παιδί. Με την έννοια ότι του αρέσει όλο αυτό με το vlogging, με το Υοutube, με τη φωτογραφία. Πράγματα που δεν τα συναντάς συχνά σε αθλητές. Είναι ένα πραγματικά πολύ καλό παιδί και ό,τι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει με τη θέληση του, με την προσπάθεια τη δική του και των γονιών του. Του αξίζει που έφτασε τόσο ψηλά.

-Πρόσφατα έγραψε κάτι διφορούμενο στο Τwitter για τις γυναίκες, που σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς, και στη συνέχεια το έσβησε. Τι γνώμη έχεις για εκείνο το σχόλιο;

Νομίζω ότι πολλές φορές μπορεί να πεις πράγματα και να παρεξηγηθείς. Απλώς πρέπει να προσέχεις να μην το κάνεις, γιατί πλέον είσαι δημόσιο πρόσωπο και τα μάτια είναι όλα στραμμένα πάνω σου. Νομίζω ότι δεν το εννοούσε αρνητικά αυτό που έγραψε. Δεν είναι τέτοιο παιδί ο Στέφανος. Ισα-ίσα, είναι πάρα πολύ υπέρ των γυναικών. Σε συζητήσεις που έχουμε κάνει, σχετικά με ένα ζήτημα που υπάρχει στον αθλητισμό, ότι οι άντρες κερδίζουν πιο πολλά λεφτά από τις γυναίκες επειδή παίζουν πολλές ώρες, ο Στέφανος είναι υπέρ του να είμαστε όλοι ίσοι. Νομίζω λοιπόν ότι ήταν πιο:πολύ χιουμοριστικό αυτό που έγραψε. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.

-Πώς φαντάζεσαι το μέλλον σου;

Σίγουρα, μετά το τέλος της καριέρας μου, δεν θα κάθομαι σπίτι μου. Θέλω να κάνω πράγματα. Επίσης, θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια. Δεν θέλω να μείνω μόνη μου. Πρώτα όμως θέλω να φτάσω τους στόχους μου και μετά, με τον κατάλληλο άνθρωπο, να μπορέσω να φτιάξω μια υγιή οικογένεια. Και σίγουρα να μένω στην Αθήνα. Δεν μπορώ να φανταστώ να ζω κάπου αλλού.

-Σήμερα, έχεις χρόνο για προσωπική ζωή;

Υπάρχει, αλλά σίγουρα πρέπει να έχεις δίπλα σου και τον σωστό άνθρωπο, που να καταλαβαίνει αυτό που κάνεις. Καποιοι άνθρωποι, όχι απαραίτητα σε σχέση, δεν καταλαβαίνουν πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώσεις.

-Και τώρα, απ’ ό,τι καταλαβαίνω, δεν έχεις κάποιον τέτοιον άνθρωπο.

Όχι.


Πηγή