Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει τόπλες στην αγκαλιά του Mente Fuerte μετά τις φήμες για την σχέση τους

To εξώφυλλο του νέου δίσκου του Mente Fuerte πυροδότησε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τη Μαρία Σολωμού.

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες ότι βρίσκονται σε σχέση, ωστόσο στο εξώφυλλο του νέου δίσκου η Μαρία Σολωμού ποζάρει τόπλες στην αγκαλιά του trapper.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μπορούν να λένε διάφορα και να γράφουν διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα. Και επίσης έχω και πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο. Γιατί να το πω αν ζω κάτι ιδανικό; Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με, δεν έχω μονάσει. Εν πάσει περιπτώσει δεν θα έλεγα. Επίσης, δεν θα έκανα άλλο παιδί σε καμία περίπτωση, μου έφτασε το δικό μου. Είναι 17 χρονών τώρα και έχει συμπεριφορά 25αρη», δήλωσε πρόσφατα η Μαρία Σολωμού στο Πρωινό όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Mente Fuerte.

Ποιος είναι ο Mente Fuerte που φημολογείται ότι έχει κλέψει την καρδιά της Μαρίας Σολωμού

O Mente Fuerte είναι τράπερ και ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Black Bandana. Εγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2019, μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, Caliente.

O τράπερ μεγάλωσε στην Καλλιθέα. Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι ήταν tattoo artist, ενώ μία ακόμη μεγάλη του αγάπη, είναι οι μηχανές. Επίσης, ο ίδιος λατρεύει τα ζώα και μάλιστα, η μητέρα του διατηρεί καταφύγιο για αδέσποτα σκυλάκια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή