Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Μαρίνος Κόνσολος: Έχω στείλει τολμηρή φωτογραφία μου σε πολύ δικές μου καταστάσεις

Μαρίνος Κόνσολος: Έχω στείλει τολμηρή φωτογραφία μου σε πολύ δικές μου καταστάσεις

Ο Μαρίνος Κόνσολος έχει πολλά χρόνια να κάνει σχέση και συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο ηθοποιός, τα τελευταία δέκα χρόνια είναι μόνος του.

«Τα τελευταία χρόνια έχω αφιερωθεί στη δουλειά μου. Η τελευταία σχέση που έκανα ήταν στα 22 μου και τώρα είμαι 32» ανέφερε ο Μαρίνος Κόνσολος.

«Φλερτάρω τον εαυτό μου, είχα ανάγκη να συζήσω με τον Μαρίνο. Κάνω ατμόσφαιρα στο σπίτι ιδιαίτερη με φωτισμό και αρώματα» είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους χωρισμούς του οι οποίοι ήταν όλοι επεισοδιακοί όπως χαρακτηριστικά είπε. ««Έχουν διαλυθεί πολλά βάζα» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

Ο Μαρίνος Κόνσολος θυμήθηκε και τη φορά που έκανε το πιο αποτυχημένο φλερτ: «Ήταν στο γυμναστήριο και της λεω: “Μαράκι, χαμογελάς και ανθίζουν οι τουλίπες στο Σύνταγμα”. Πρέπει να γέλαγε κανά 40 λεπτο και όσοι ήταν εκεί γύρω».

Μιλώντας για τις γυμνές και αποκαλυπτικές φωτογραφίες που του στέλνουν οι θαυμάστριες του, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως και ο ίδιος έχει στείλει.

«Μου στέλνουν πολλές γυμνές φωτογραφίες. Έχω στείλει τολμηρή φωτογραφία μου σε πολύ δικές μου καταστάσεις», παραδέχθηκε.


Πηγή