Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της [εικόνα]

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι εδώ και χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, η συμμετοχή της όμως από πέρσι στον «Σασμό» την έφερε ξανά στο προσκήνιο.

Ο ρόλος της ως «Βασιλική» στον «Σασμό» έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο υποστηρίζει με θέρμη τον έρωτά της με τον «Μαθιό», τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Λάλος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γνωστή ηθοποιός στην πραγματική ζωή είναι παντρεμένη με τον συνάδελφό της, Γιάννη Νταλιάνη, με τον οποίο έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους, καθώς δεν θέλουν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή.

Το πρωί του Σαββάτου 15/7 η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δημοσίευσε μια σπάνια κοινή φωτογραφία με τη μία της κόρη. Μαμά και κόρη ποζάρουν χαμογελαστές και σχηματίζουν μια καρδούλα με τα χέρια τους.

«Χρόνια πολλά, αναπνέοντας την καλοκαιρινή θάλασσα της Θεσσαλονίκης», έγραψε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ έδωσε τα εύσημα στην άλλη κόρη της, Έλλη η οποία είναι αυτή που τράβηξε τη φωτογραφία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στα σχόλια ήταν και αυτό της Καπετάνισσας (Μαρία Τζομπανάκη), η οποία έγραψε «Να ζήσει πολλά ευτυχισμένα χρόνια!!! Φίλντισι δέρμα σαν την όμορφη μάνα!!!!».

Άλλοι, έστειλαν τις ευχές τους στην ίδια την ηθοποιό, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, είναι γεννημένη στις 15 Ιουλίου 1974.


Πηγή