Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μαρτάκης για Μαλέσκου: «Ένιωθα ότι στη συγκεκριμένη ομάδα δεν θα είμαι αυτό που θέλω» | ΖΩΗ

Για τους λόγους που επέλεξε να μην συνεργαστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου στο «Love it» μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης στο «The 2night Show» του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο βραδινό σόου του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί δεν αποδέχτηκε την πρόταση να είναι στην ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου στο «Love it».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν είχαμε συζητήσει ακριβώς να είμαι εκεί. Έπεσε σαν ιδέα, βρεθήκαμε με την Ιωάννα και μιλήσαμε, αλλά δεν ήταν αυτό ακριβώς που θα ήθελα να κάνω τηλεοπτικά. Πραγματικά θέλω να περνώ καλά με την ομάδα κι ένιωθα ότι στη συγκεκριμένη ομάδα δεν θα είμαι αυτό που θέλω και αυτό που μπορώ να βγάλω, οπότε θα ήμουν ένα περιττό στοιχείο», δήλωσε ο Κώστας Μαρτάκης.

«Οπότε επέλεξα να πω το όχι. Γενικά με το ΣΚΑΪ υπήρξαν συζητήσεις για διάφορα projects και θα δούμε. Φλερτάρω όλα αυτά τα χρόνια με την τηλεόραση και κάνω διάφορες συζητήσεις. Θέλω να κάνω κάτι που να περνώ καλά, ανεξάρτητα σε ποιο κανάλι μπορεί να στεγαστεί αυτό. Είμαι πάρα πολύ υπέρ της ομάδας. Στα Καλημερούδια όλη η ομάδα ήμασταν τόσο ωραία παρέα και δεν μας ένοιαζε να πάρουμε ρόλους» κατέληξε ο Κώστας Μαρτάκης.


Πηγή