Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Μαυρίκιος Μαυρικίου για Θάνο Καληώρα: Πρώτη φορά βλέπω έναν άνθρωπο τόσο εκτός ελέγχου

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Θάνο Καληώρα: Πρώτη φορά βλέπω έναν άνθρωπο τόσο εκτός ελέγχου

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την παράσταση το «Κλουβί με τις Τρελές». Αυτή τη φορά η αποχώρηση έγινε με ιδιαίτερο θόρυβο σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha το πρωί της Παρασκευής ο οποίος διευκρίνισε ότι επιφυλάσσεται παντός νομικού δικαιώματος του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας ήταν αυτός που έφυγε από το «Κλουβί με τις Τρελές».

«Πρώτη φορά βλέπω έναν άνθρωπο τόσο εκτός ελέγχου να έχει συσσωρευμένα μέσα του πράγματα, πιθανολογώ από το παρελθόν, που τώρα τον έκαναν να εκραγεί και να το βγάλει όλο αυτό.

Ένας άνθρωπος που έρχεται μπροστά σου και φωνάζει… Όλο αυτό δείχνει έναν άνθρωπο εκτός ελέγχου.Όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Θάνου, μου είχαν πει κάποιοι άνθρωποι του χώρου ότι έχει πάντα ένα θέμα που μπορεί να τον ενοχλεί. Δεν ήθελε και το σύνολο πια να συνεργαστεί μαζί του.

Όταν ήρθε να υπογράψει μου έβαλε πρόσθετους όρους, να είναι μόνος στη μαρκίζα και το έκανα, να αυξήσουμε τα χρήματά του και το δέχτηκα.

Η καλλιτεχνική του ματαιοδοξία δεν δέχεται ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι το πρώτο όνομα. Απομάκρυνα και ηθοποιό που ήταν στην παράσταση γιατί δεν του άρεσε. Επιφυλάσσομαι παντός νομικού δικαιώματος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.


Πηγή