Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

«Μεγάλωσα στη Φυλής παίζοντας μπάλα μπροστά στους οίκους ανοχής»

Αποκαλύψεις για την παιδική του ηλικία, αλλά και για το πώς βλέπει τη Ρένα Δούρου έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών και δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος. «Μεγάλωσα στη Φυλής παίζοντας μπάλα μπροστά στους οίκους ανοχής. ώρα ζω στο Μαρούσι και το αγαπώ, αλλά δεν θα με άφηνε ασυγκίνητο αν μπορούσα να κάνω πιο οικολογική και καθαρή την Αθήνα», λέει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town.

Για τη Ρένα Δούρου ανέφερε ότι: «Υπήρχε μία επιτηδευμένη αντιπάθεια. Όμως, δουλέψαμε μαζί προεκλογικά το 2014 και είδα πολλά πράγματα σε εκείνη από τον εαυτό μου. Η Δούρου είναι μία γυναίκα που αξίζει να ηγείται και αξίζει να την ακολουθεί κανείς. Και για να μιλήσουμε με όρους lifestyle, κατά τη γνώμη μου είναι το next big thing της πολιτικής. Ο τρόπος που σκέφτεται και οι επιλογές που κάνει σε πρόσωπα και καταστάσεις τη χτίζουν πολύ θετικά στα μάτια μου. Αλήθεια λέω, δεν τη γλείφω. Το αντιλαμβάνονται όλοι ότι έχει γερά κότσια».

Μάλιστα ο ίδιος λέει ότι είναι «πολύ σέξι». «Το ότι μία γυναίκα είναι σέξι δεν σημαίνει ότι είναι σέξι και για εμάς. Αλλά έχει κοινό. Πολλοί φίλοι μου με ρωτάνε πώς είναι η Δούρου σαν γυναίκα. Και τους λέω ναι παιδιά είναι σέξι. Όταν, βέβαια, φωνάζει χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι δεν είναι πολύ σέξι για μένα, γιατί είμαι πολιτικός υφιστάμενός της. Βέβαια, σε κάποιους μπορεί να αρέσει και το ζόρικο. Γούστα είναι αυτά»…


Πηγή