Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Μελίσα Ρίβερς: Το συγκινητικό μήνυμα για τα έξι χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της, Τζόαν

Μελίσα Ρίβερς: Το συγκινητικό μήνυμα για τα έξι χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της, Τζόαν

Έξι χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο της Τζόαν Ρίβερς και η κόρη της Μελίσα τίμησε την επέτειο θανάτου της μητέρας της, με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του Instagram της Τζόαν.

Η 52χρονη Μελίσα έγραψε κάτω από μία φωτογραφία της που είναι μαζί με την μητέρα της: «Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι η μητέρα μου έχει φύγει εδώ και έξι χρόνια. Δεν περνάει ούτε μέρα που δεν την σκέφτομαι».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η ηθοποιός και παρουσιάστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Αστυνομία Μόδας» Τζόαν Ρίβερς πέθανε το 2014 σε ηλικία 81 χρόνων, ύστερα από επιπλοκές, μετά από μία χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές.

«Τα λόγια της με οδηγούν ακόμα και φυσικά με κάνουν να γελάω», πρόσθεσε. «Μου λείπει πολύ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

From Melissa Rivers: It’s hard to believe that my mother has been gone for six years now. Not a day goes by where I don’t think about her – her words still guide me and of course make me laugh. I miss her dearly.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joan Rivers (@joanrivers) στις

Η Μελίσα αποκάλυψε επίσης ότι ο 19χρονος γιος της, Κούπερ, της έστειλε ένα όμορφο μπουκέτο με λευκά λουλούδια προς τιμήν της επετείου του θανάτου της Τζόαν.

Η συγγραφέας και παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της λευκής σύνθεσης λουλουδιών, με τους ακολούθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μαμά, η γιαγιά είναι πάντα μαζί μας. Σ’ αγαπώ. Κούπερ», έγραφε το σημείωμα που συνόδευε την ανθοδέσμη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa Rivers (@melissariversofficial) στις




Πηγή