Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Γνωστή παρουσιάστρια ξυλοκόπησε σκηνοθέτρια

Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Γνωστή παρουσιάστρια ξυλοκόπησε σκηνοθέτρια

Μία απίστευτη ερωτική ιστορία φαίνεται πως εξελίχθηκε σε μεγάλο κανάλι, που κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα μετά από ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 21ης Οκτωβρίου έξω από το σπίτι γνωστής παρουσιάστριας.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, η παρουσιάστρια φέρεται να γρονθοκόπησε και να εξύβρισε μια σκηνοθέτιδα, έπειτα από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους. Αιτία του «θερμού» επεισοδίου ήταν ο σύζυγος της σκηνοθέτιδας, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε «παράνομη» σχέση με την παρουσιάστρια.

Μετά το επεισόδιο, η σκηνοθέτις προσήλθε μαζί με τον σύζυγο της και καμεραμάν της τηλεόρασης στο Α.Τ. Ακροπόλεως, για να υποβάλει μήνυση κατά της παρουσιάστριας του καναλιού, για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Η παρουσιάστρια, πάντα σύμφωνα με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, την ίδια, κιόλας ημέρα, εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία στο κανάλι που εργάζεται, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο καμεραμάν φέρεται να ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με την παρουσιάστρια μόνο μία φορά στο πατρικό της σπίτι, λέγοντας στη σύζυγό του πως δεχόταν εκβιασμό από εκείνη για να μην επιστρέψει στο σπίτι του.

Η παρουσιάστρια απάντησε με ασφαλιστικά μέτρα κατά του ζευγαριού, το οποίο κατηγορεί για προσβολή της προσωπικότητάς της.

Να σημειωθεί πως μόλις ολοκλήρωσαν το θέμα στην εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε χαρακτηριστικά: «Και όλα αυτά συμβαίνουν στη δημόσια τηλεόραση».


Πηγή