Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μετακόμισε η Κατερίνα Καινούργιου -Η αγαπημένη της γωνιά στο νέο σπίτι

Μια νέα αρχή έκανε η Κατερίνα Καινούργιου καθώς μετακόμισε σε νέο σπίτι.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια πριν λίγες ημέρες μέσα από τον αέρα της εκπομπής της. «Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουνα. Το χρειαζόμουνα και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Κυριακή η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Kατερίνα άφησε το παλιό της σπίτι στα βόρεια προάστια και μετακόμισε στο νέο της διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αποχαιρετήσει το παλιό της διαμέρισμα με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

«Αντίο μικρό μου, σκοτεινό διαμερισματάκι… Όσα βήματα κι αν κάνω μπροστά… πιο φωτεινά… πιο μεγάλα… πάντα ένα μέρος μου θα σε νοσταλγεί», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε σε άλλο Instagram Story: «Σήμερα έκλεισα την πόρτα στο παρελθόν, άνοιξα την πόρτα στο μέλλον, πήρα μια βαθιά ανάσα έκανα ένα βήμα και ξεκίνησα το νέο κεφάλαιο της ζωής μου».

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρετάει το παλιό της σπίτι

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρετάει το παλιό της σπίτι

Η αγαπημένη γωνιά της Κατερίνας Καινούργιου στο νέο της σπίτι

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει ακόμα επιπλώσει το νέο της διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας έδειξε στο Instagram την αγαπημένη της γωνιά.

«Κάτι γίνεται σιγά σιγά… Εχω τραπεζάκι σαλονιού τουλάχιστον. Σας ευχαριστώ για την θετική σας ενέργεια», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

To νέο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή