Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Μετανιωμένη για τις επιλογές της στο παρελθόν η Μία Καλίφα

Είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους εξαιτίας μιας σκηνής σε ταινία σκληρού πορνό, όπου εμφανιζόταν με το μουσουλμανικό χιτζάμπ. Από τότε πολύ νερό έχει κυλήσει στο αυλάκι και η Μια Καλίφα έχει εγκαταλείψει τις ερωτικές ταινίες ενώ δείχνει να είναι και μετανιωμένη για κάποιες από τις επιλογές της. Όπως, για παράδειγμα, αυτή που την έκανε εχθρό των τζιχαντιστών.

Η πρώην πορνοστάρ δήλωσε στην New York Post.πως ήταν λάθος από μέρους της η αποδοχή της πρότασης, ενώ τα «έριξε» στην μικρή της ηλικία (τότε ήταν 21 ετών) και στον δισταγμό της να απαντήσει αρνητικά.

Όπως η ίδια αναφέρει, μάλιστα, η πρώτη της απάντηση στην πρόταση του σκηνοθέτη ήταν : «Θα με σκοτώσουν αν το κάνω»…

Η 25χρονη, πλέον, Μία Καλίφα απολαμβάνει τους καρπούς των παχυλών αμοιβών από την ερωτική βιομηχανία, δηλώνοντας πως δεν θέλει ο κόσμος να την αντιμετωπίζει ως πορνοστάρ, ενώ εμφανίστηκε να αφήνει οριστικά πίσω της τις απειλές περί αποκεφαλισμού από τους τζιχαντιστές, που μάλιστα την είχαν επικηρύξει.

«Κανείς που με παρενοχλεί στο ίντερνετ δεν πρόκειται να καταφέρει κάτι», δήλωσε η Καλίφα, σημειώνοντας πως θέλει να ξεφύγει από το παρελθόν, καθώς όσα έκανε αποτελούσαν την απόρροια των συνδρόμων κατωτερότητας που είχαν συσσωρευθεί κατά τη διάρκεια της καταπιεσμένης εφηβείας της.

localStorage.clear();


Πηγή