Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Με ένα συγκινητικό βίντεο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποχαιρέτησε το Mega

Αν ένα όνομα – από τα πολλά που πέρασαν και συνεργάστηκαν με το Mega –  συνδέθηκε τόσο με το άλλοτε Μεγάλο κανάλι, αυτό είναι σίγουρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα στο Mega, ως αμούστακο αγόρι μέσα από μικρά περάσματα στους «Φρουρούς της Αχαΐας» και στους «Απαράδεκτους», για να βρεθεί στη συνέχεια στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» και να κάνει λίγα χρόνια μετά το δικό του πέταγμα, πάντα με τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη του καναλιού.

«Η ζωή μας μία βόλτα», «Να με προσέχεις», «Κλείσε τα μάτια», Δυο μέρες μόνο», «4» είναι οι σειρές του Χριστόφορου που «τρέλαιναν» τα μηχανάκια της AGB, καθιέρωσαν τον ίδιο και ως σκηνοθέτη με μία άλλη οπτική ματιά που έλειπε από την τηλεόραση, αλλά σημάδεψε και μία εποχή. Και αυτή την εποχή μαζί με το «αντίο» για το Mega, που από τα ξημερώματα της Κυριακής που έπεσε το μαύρο, δεν υπάρχει στις τηλεοπτικές οθόνες,  αποχαιρέτησε ο Παπακαλιάτης με ένα συγκινητικό βίντεο, που ανέβασε στο Instagram με αποσπάσματα από στιγμές χορευτικές, στιγμές με πάθος και στιγμές ανεμελιάς από τα σίριαλ που υπέγραψε στο άλλοτε Μεγάλο κανάλι.

Το επίμαχο βίντεο, το συνόδευσε με ένα μακροσκελές και πραγματικά συγκινητικό μήνυμα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μια αναφορά.Μια εποχή. Μια ανεμελιά δημιουργική. Εκει μεγάλωσα,εκεί έμαθα,εκεί πρωτοέπαιξα, εκεί πρωτοέγραψα,εκεί πρωτοπέτυχα, ονειρεύτηκα, αγάπησα και δέθηκα. Τώρα «το εκεί» δεν υπάρχει πια. Καιρό δεν υπήρχε. Χθες όμως ήρθε ένα μαύρο και σφράγισε ένα τέλος εποχής. Τέλος Εποχης. Είναι άγριο αυτο το μαύρο και για θεατές και για όλους όσοι πέρασαν από εκεί. Σκληρό και άδικο για αυτούς που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μέσα προσπαθώντας να το κρατήσουν ζωντανό. Μπορεί η συχνότητα να έπαψε να εκπέμπει ελεύθερα,αλλά οι άνθρωποι όχι. Αυτοί συνεχίζουν να εκπέμπουν, να ζουνε,να προχωράνε,να παλεύουν,να δημιουργούν και να κρατάνε όλα όσα μας έμαθε και μας χάρισε. Γι αυτό και πάντα θα είναι το mega mas… Ήταν τιμή μου. #megachannel #megamou #megamas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις 29 Οκτ, 2018 στις 12:35 πμ PDT

«Μια αναφορά. Μια εποχή.
Μια ανεμελιά δημιουργική.
Εκεί μεγάλωσα, εκεί έμαθα, εκεί πρωτοέπαιξα, εκεί πρωτοέγραψα, εκεί πρωτοπέτυχα, ονειρεύτηκα, αγάπησα και δέθηκα.
Τώρα «το εκεί» δεν υπάρχει πια.
Καιρό δεν υπήρχε.
Χθες όμως ήρθε ένα μαύρο και σφράγισε ένα τέλος εποχής.
Τέλος Εποχής.
Είναι άγριο αυτό το μαύρο και για θεατές και για όλους όσοι πέρασαν από εκεί.
Σκληρό και άδικο για αυτούς που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μέσα προσπαθώντας να το κρατήσουν ζωντανό.
Μπορεί η συχνότητα να έπαψε να εκπέμπει ελεύθερα, αλλά οι άνθρωποι όχι.
Αυτοί συνεχίζουν να εκπέμπουν, να ζούνε, να προχωράνε, να παλεύουν, να δημιουργούν και να κρατάνε όλα όσα μας έμαθε και μας χάρισε.
Γι’ αυτό και πάντα θα είναι το mega mas…
Ήταν τιμή μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

localStorage.clear();


Πηγή