Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Με αυτή τη συμβολική φωτό αποχαιρέτησε η Νίνα Φλορ τον πεθερό της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Mε μια συμβολική φωτογραφία χωρίς πολλά λόγια αποχαιρέτησε τον πεθερό της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, η Νίνα Φλορ, σύζυγος του Φιλίππου.

Δύο περίπου χρόνια μετά το γάμο της στην Μητρόπολη με τον Φίλιππο, αποχαιρέτησε στην ίδια εκκλησία τον πεθερό της, την περασμένη Δευτέρα, παρουσία εκπροσώπων βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη, συγγενών και φίλων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Νίνα Φλορ και ο σύζυγός της βρίσκονταν στην Αθήνα από τις πρώτες ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά όταν επιδεινώθηκε ραγδαία η υγεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και παρέμειναν εδώ μέχρι τουλάχιστον την περασμένη Πέμπτη.

Τα παιδιά του τέως βασιλιά, Αλεξία, Παύλος, Νικόλαος, Θεοδώρα και Φίλιππος, οργάνωσαν την κηδεία του πατέρα τους με τα τρία αγόρια να αναλαμβάνουν την επικοινωνία με την κυβέρνηση, την εκκλησία, τα διαδικαστικά και μαζί με κάποια από τα εγγόνια κλήθηκαν να μεταφέρουν και τη σορό του στην τελευταία του κατοικία στο Τατόι.

Η Νίνα Φλορ, το νεότερο μέλος της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ακολούθησε την οικογένεια στην κηδεία, στην ταφή, στα μνημόσυνα, στα τραπέζια στους καλεσμένους αλλά και στις επισκέψεις εξόδους συμπαράσταση στην Αννα Μαρία.

Στην κηδεία παραβρέθηκε και ο πατέρας της, ο δισεκατομμυριούχος Τόμας Φλορ, ιδιοκτήτης αεροπορικής εταιρείας ιδιωτικών τζετ, ο άνθρωπος που έχει εμφυσήσει στην Νίνα Φλορ το… επιχειρηματικό δαιμόνιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αντίο της Νίνα Φλορ στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Σήμερα, η Νίνα Φλορ θέλησε να αποχαιρετήσει τον τέως βασιλιά Κωνστσαντίνο με ένα απολύτως λιτό μήνυμα, ποστάροντας τη φωτό από το Καλλιμάρμαρο τις ημέρες που οι σημαίες του κυμάτιζαν μεσίστιες, ως φόρο τιμής στον Ολυμπιονίκη Κωνσταντίνο.


Πηγή