Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
«Με γονάτισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αυτά που είπε για τον αδερφό του»

«Με γονάτισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αυτά που είπε για τον αδερφό του»

Για την τηλεοπτική επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου και για τις εντυπώσεις που της άφησε η εμφάνιση του στην πρεμιέρα του «Big Brother» όταν και αναφέρθηκε στο χαμό του αδερφού του Θάνου, μίλησε ο Άρτεμις Αστεριάδη.

Η πρώην συνεργάτιδα του δεν έκρυψε τη χαρά της για την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου και αναφέρθηκε και στις απώλειες που έζησε σε μικρό χρονικό διάστημα.

«Έχω ξεκινήσει και βλέπω Big Brother και γελάω. Ξεχνιέμαι από την καθημερινότητά μου. Ο Ανδρέας είναι ένας από τους δασκάλους μου, δουλεύαμε μαζί στο Μεγάλο Παζάρι. Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάστηκα με ένα τέτοιο μυαλό.

Τέτοια μυαλά λείπουν από την τηλεόραση, είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που έχουν τις γνώσεις του Ανδρέα. Με γονάτισε με αυτά που είπε για τον αδερφό του.

Κι εγώ τα τελευταία χρόνια πέρασα αρκετά δύσκολα με απώλειες και εγώ είδα ένα άλλον Ανδρέα, δεν έχει καμία σχέση με τον Ανδρέα που ήξερα παλιά. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και να ξαναγεννηθεί» ανέφερε αρχικά η Άρτεμις Αστεριάδη.

Μιλώντας για τις απώλειες που έζησε σε μικρό χρονικό διάστημα, είπε: «Με την απώλεια προσπαθώ να συμβιβαστώ, δεν δέχομαι ακόμα, πολύ δύσκολο. Έχασα τον άνθρωπο που με μεγάλωσε, τον μπαμπά μου.

Του πατριού μου δηλαδή που τον έλεγα μπαμπά. Του Πάνου του Ζάρλα, άλλου ένα φίλου μας. Έγιναν όλα με διαφορά δυο μηνών. Αυτοί οι τρεις άνθρωποι που έφυγαν ήταν και οι άνθρωποι που τους μιλούσα όταν δεν ήμουν καλά. Δεν ξεπερνιέται έτσι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρόταση που είχε δεχθεί από την παραγωγή του My Style Rocks: «Μου είχαν κάνει πρόταση για το My Style Rocks αλλά δεν μπορούσα. Η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου, με τα κιλά μου. Έχει αλλάξει ο σωματότυπός μου μετά το παιδί και παλεύω με αυτό, να τα βρω λίγο με τον εαυτό μου».


Πηγή