Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Με διασκευή – έκπληξη επιτυχίας της Μπιγιονσέ το νέο άλμπουμ του Ζέιν Μαλίκ

Ο Ζέιν Μαλίκ επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει νέο άλμπουμ και για «πρόγευση» παρουσίασε μία διασκευή κλασσικού τραγουδιού της Μπιγιονσέ.

Ο πρώην τραγουδιστής των «One Direction» ανακοίνωσε τα νέα μέσω Twitter γράφοντας στους θαυμαστές του: «Το άλμπουμ έρχεται. Έχω μερικές εκπλήξεις για σας επίσης… Εδώ είναι ένα δείγμα».

Ο Ζέιν Μαλίκ διασκεύασε και ερμηνεύει το «Me, Myself and I» από το πρώτο σόλο άλμπουμ της Μπιγιονσέ, το 2003 «Dangerously In Love», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Αν και η διασκευή παραμένει πολύ κοντά στο πρωτότυπο, ο Μαλίκ άλλαξε ορισμένους στίχους για να αντικατοπτρίζουν τα δικά του ελαττώματα στις σχέσεις.

Είναι το τέταρτο τραγούδι που κυκλοφόρησε ο Βρετανός ποπ σταρ ενόψει του νέου του άλμπουμ. Τον Απρίλιο κυκλοφόρησε το «Let Me», τον Μάιο το «Entertainer», καθώς και το «Don’t Matter», όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο.

AP_17120852548925

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό παραγωγό-DJ, Ζέιν Λόου, είπε ότι το νέο του άλμπουμ «θα είναι εντελώς διαφορετικό απ΄ότι έχει κάνει έως τώρα».

«Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς το κοινό θα αντιδράσει σε αυτή τη νέα κυκλοφορία. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό» σημείωσε

localStorage.clear();


Πηγή