Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

«Με κόλλησες έρπη και HPV»

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα σημείωμα της Κατριόνα Γουάιτ, της πρώην συντρόφου του ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ, η οποία αυτοκτόνησε λίγο πριν γίνει 30 ετών.

Το σημείωμα ανακάλυψαν οι δικηγόροι της οικογένειας που θεωρούν τον ηθοποιό υπεύθυνο για την αυτοκτονία της, παρέχοντας της χάπια για να αυτοκτονήσει και κολλώντας την αφροδίσια νοσήματα.

«Δεν σκέφτηκες το στίγμα με το οποίο θα αναγκαστώ να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου, δεν μου ζήτησες συγγνώμη ούτε με ρώτησες, έστω μια φορά αν μπορείς να κάνεις κάτι για να με βοηθήσεις να νιώσω καλύτερα. Δεν είχε καν τύψεις.

Με κόλλησες έρπη και HPV. Θέλω να μου ζητήσεις συγγνώμη γι’ αυτό. Θέλω να καταλάβεις ότι, όσο ασήμαντο κι αν σου φαίνεται εσένα, μπορεί να καταστρέψει τη ζωή ενός κοριτσιού. Θέλω να προσέχεις όταν πηγαίνεις με άλλα κορίτσια και να προσέχεις το σώμα σου. Οι ενέργειές σου επηρεάζουν και άλλους ανθρώπους» έγραφε στο σημείωμά της η κοπέλα.

Από την πλευρά ο Τζιμ Κάρεϊ ισχυριζόταν ότι Κατριόνα τον εκβίαζε και τον κατηγορούσε άδικα, πάντα με την ενθάρρυνση των γονιών της, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Πριν από εσένα, μπορεί να μην είχα πολλά πράγματα, αλλά είχα σεβασμό, ήμουν ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Αγαπούσα τη ζωή, είχα αυτοπεποίθηση και ένιωθα καλά με το κορμί μου. Ήμουν περήφανη για τις περισσότερες αποφάσεις που είχα πάρει στη ζωή μου. Μετά συνάντησα εσένα και μου γνώρισες την κοκαΐνη, τις πόρνες, την ψυχολογική κακοποίηση και τις αρρώστιες» έγραφε η κοπέλα.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει, για ένα διάστημα τα είχε ξαναβρεί και είχε χωρίσει ξανά πριν η νεαρή αυτοκτονήσει.

localStorage.clear();


Πηγή