Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Με τη σκέψη της στον Άγιο Δομίνικο η Λάουρα

Τον απολογισμό της για τη συμμετοχή της στο Survivor και την επιβίωσή της στον Άγιο Δομίνικο έκανε η Λάουρα Νάργες που πριν λίγες μέρες επέστρεψε στην Ελλάδα.

Το μυαλό της φαίνεται ότι είναι ακόμα εκεί μιας και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια ανέμελη φωτογραφία της από τον εξωτικό προορισμό. Στη λεζάντα απαριθμεί όσα έμαθε στο παιχνίδι και ευχαριστεί τον κόσμο που τη στήριξε.

Επιστρέφοντας στην πραγματική ζωή, μπορώ να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου και αυτό γιατί νιώθω πλήρης, πιο δυνατή, πιο ώριμη. Έμαθα ότι το σημαντικότερο είναι να ενδιαφέρεσαι για τους άλλους, έτσι βρίσκεις τη δική σου ευτυχία και γαλήνη. Είμαι ευγνώμων για τα πολλά μαθήματα που διδάχθηκα όσο ήμουν στο #survivorgr κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εκτιμάτε κι εσείς πραγματικά την κάθε στιγμή γιατί είναι πολύτιμη! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπό μου! Σας αγαπώ! Καλώς σας βρήκα! #survivor #braids #rasta #hair #hairstyle #happy #strong #grateful #beach #palmtrees #dominicanrepublic #caribbean

A post shared by @lauranarjes on May 15, 2017 at 1:31pm PDT

localStorage.clear();


Πηγή