Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Με χειροπέδες κατέληξε θαυμαστής της Ριάνα που πήγε να της κάνει πρόταση γάμου

Η Ριάνα έχει εκατομμύρια θαυμαστές και πολλοί θα ήθελαν να την παντρευτούν. Αλλά να φτάσουν στο σημείο να προσπαθήσουν να μπουν στο σπίτι της για να της κάνουν πρόταση γάμου;

Σύμφωνα με το TMZ, η αστυνομία κλήθηκε χθες στο σπίτι της Ριάνα στο Λος Άντζελες, αφότου ένας άνδρας προσπάθησε να την προσεγγίσει για να της κάνει πρόταση γάμου. Ο άνδρας, μάλιστα, ταξίδεψε από την Νότια Καρολίνα. Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε πως ο άνδρας συνελήφθη έξω από την οικία της δισεκατομμυριούχου τραγουδίστριας και επιχειρηματίας στο Μπέβερλι Χιλς γύρω στις 12:30 μ.μ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα ασφαλείας της Ριάνα κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ο άνδρας, ο οποίος φορούσε ένα κατακόκκινο φούτερ και φόρμες, οδηγήθηκε έξω με χειροπέδες. Ανακρίθηκε και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Είναι άγνωστο εάν η Ριάνα, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι της.

Η Ριάνα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της
Η Ριάνα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεύτερη φορά που η Ριάνα βρίσκεται αντιμέτωπη με ανεπιθύμητους επισκέπτες

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια βρίσκεται αντιμέτωπη με ανεπιθύμητους επισκέπτες που εμφανίζονται στην πόρτα της. Πίσω στο 2018, ένας άνδρας ονόματι Εντουάρντο Λεόν συνελήφθη αφού φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι της Ριάνα στο Hollywood Hills και περίμενε εκεί για πάνω από 12 ώρες. Ευτυχώς, η Ριάνα ήταν εκτός πόλης εκείνη την περίοδο και η βοηθός της ανακάλυψε τελικά τον Λεόν να κρύβεται.


Πηγή