Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μια γνωστή σχεδιάστρια νυφικών αποκαλύπτει τη μεγάλη ανατροπή της ζωής της

Η Pnina Tornai είναι μια παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια νυφικών που έχει μια ξεχωριστή ιστορία να αφηγηθεί.

Μια ιστορία που περιστρέφεται γύρω από το πώς την απέρριψαν δηλαδή μετά από κείνη τη 12ώρη πτήση για να δεχτεί αργότερα το πιο σημαντικό τηλεφώνημα της ζωής της.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094927280-0’); });

Η σχεδιάστρια είχε ιδρύσει σεμνά και ταπεινά τη φίρμα των νυφικών της πριν από 30 χρόνια σε ένα μικρό μαγαζάκι στο Τελ Αβίβ, αν και σήμερα πουλά τις γαμήλιες δημιουργίες της σε 100-120 νύφες τη μέρα τα Σαββατοκύριακα που πετάγεται στη Νέα Υόρκη και το ξακουστό κατάστημα νυφικών Kleinfeld!

Η τραγική ειρωνεία εδώ είναι πως πρόκειται για το ίδιο κατάστημα που είχε απορρίψει τα νυφικά της κακολογώντας τα ως «πολύ σέξι». Η σχεδιάστρια όμως επέστρεψε πεισμωμένη στο Ισραήλ και σχεδίασε μια νέα σειρά προσαρμοσμένη στα πιο πουριτανικά αμερικανικά ήθη.

Το αποτέλεσμα; Δύο εβδομάδες αργότερα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη του Kleinfeld που την ενημέρωνε πως τα νυφικά της πουλούσαν σαν τρελά!

Η Tornai βρέθηκε στο περιώνυμο Kleinfeld όταν ο πατέρας μιας νύφης την κάλεσε να του φτιάξει ένα νυφικό για την κόρη του σε πολύ πιο προσιτές τιμές από αυτές που πουλούσε τα νυφικά του το πολυτελές κατάστημα. Δύο μέρες αργότερα, η νεαρή Ισραηλινή κατάφερε να κλείσει ένα meeting με τους επικεφαλής του Kleinfeld στη Νέα Υόρκη, κάτι που ανάγκασε σε 12ώρη πτήση από το Τελ Αβίβ με τα νυφικά της στα χέρια.

«Δεν θα πουλήσουμε ποτέ αυτά τα νυφικά στην Αμερική», της είπαν απερίφραστα, «είναι πολύ σέξι, πολύ τολμηρά». Επιστρέφοντας στο Ισραήλ, έφτιαξε μια νέα σειρά νυφικών, τα οποία απέστειλε στο Kleinfeld με τη σημείωση: «Σας παρακαλώ, εκθέστε αυτά τα νυφικά στο κατάστημά σας. Αν δεν πουλήσουν, στείλτε τα πίσω σε μένα».

«Και τα υπόλοιπα είναι Ιστορία», λέει με νόημα για τα επόμενα 13 χρόνια που πηγαινοέρχεται μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ στην ίδια 12ώρη πτήση, μόνο που τώρα είναι πτήση στην κορυφή της επιτυχίας…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή