Πέμπτη , 1 Οκτώβριος 2026

Μια εντυπωσιακή Ουκρανή, με κράνος και όπλο στο χέρι, δηλώνει έτοιμη να «τα βάλει» με τον Πούτιν [βίντεο]

Τη χώρα της υπερασπίζεται η θαρραλέα κοπέλα από την Ουκρανία, Kira Nechay, μετά τη ρωσική εισβολή στις 24 Φεβρουαρίου.

Σε φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, η Kira ποζάρει φορώντας στρατιωτικά και κρατώντας το όπλο στα χέρια της, με την ίδια να δείχνει αποφασισμένη για το τι πρέπει να κάνει για να υπερασπιστεί την πατρίδα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν πολλές γυναίκες ανάμεσα σε όσους αμύνονται κατά των Ρώσων, επιδεικνύοντας πραγματική γενναιότητα, δύναμη και αντοχή. Και μία από αυτές είναι, σίγουρα, η Kira Nechay.

«Αυτή είναι η φίλη μου, η Kira. Συναντηθήκαμε κατά τη διάρκεια πρακτικής άσκησης στο Κοινοβούλιο, μετά την οποία αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, ταξιδέψαμε, περάσαμε ώρες διαβάζοντας, ήπιαμε κρασί. Αλλά αυτή τη στιγμή υπερασπίζεται την Ουκρανία βοηθώντας τα νοσοκομεία. Και εγώ, όπως μπορώ, τη βοηθάω», έγραψε φίλη της στα social media.

Kira Nechay
Kira Nechay

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kira Nechay

Ποια είναι η Kira Nechay

Πριν δώσει την εντολή ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν για την εισβολή στην Ουκρανία, η Kira Nechay εργαζόταν στο ουκρανικό κοινοβούλιο, στην καταπολέμηση της διαφθοράς.

Οπως δείχνουν οι φωτογραφίες στο Facebook, της αρέσει η ορειβασία και λατρεύει τη φύση.

Kira Nechay

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kira Nechay
Kira Nechay
Kira Nechay
Kira Nechay

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Οι U2 έγραψαν τραγούδι για τη Rosalía -Ο Μπόνο ζήτησε τη βοήθεια της Πενέλοπε Κρουζ για να βρει τρόπο να της μιλήσει

Ένα ιδιαίτερο τραγούδι για τη Rosalía περιλαμβάνει το νέο άλμπουμ των U2, με τον Bono …

Daily-News.GR