Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μια κουβανομεξικανή το νέο πρόσωπο της L’Oréal

Η Καμίλα Καμπέγιο (Camila Cabello), πρώην μέλος του συγκροτήματος Fifth Harmony, η οποία κάνει κάνει σόλο καριέρα, είναι το νέο πρόσωπο στις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας προϊόντων ομορφιάς, L’Oréal Paris.

Η Κουβανο-Μεξικανή τραγουδίστρια και συνθέτης εντάσσεται στην ομάδα με τις γυναίκες εκπροσώπους της L’Oréal Paris, όπως οι Έβα Λονγκόρια, Τζούλιαν Μουρ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπλέικ Λάιβλι, Ιρίνα Σάικ και Ιρίνα Σάικ και Μαρία Μπόργκες.

Η 20χρονη Καμπέγιο αναφερόμενη στον νέο ρόλο της, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, τόνισε:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που εντάσσομαι σε αυτή την πολυπολιτισμική, πολυταλαντούχα οικογένεια δημιουργικών ανθρώπων, ηθοποιών, τραγουδιστών, μοντέλων, ανθρώπων που κυνηγούν τους στόχους τους και ακολουθούν την εσωτερική φωνή τους.

AP_17141819079895

Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη γι’ αυτή την απίστευτη ευκαιρία που μου δίνεται να συνεργαστώ μαζί τους για να δημιουργήσουμε καμπάνιες, που ενθαρρύνουν, που πραγματικά εκφράζουν γυναίκες και κορίτσια σε όλο τον κόσμο».

Αν και δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ποια νέα προϊόντα θα διαφημίζει ή σε ποιες διαφημιστικές καμπάνιες θα πρωταγωνιστήσει, ωστόσο η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της έχει πει ότι δεν της αρέσουν τα έντονα χρώματα στα χείλη.

AP_17142029648587

localStorage.clear();


Πηγή