Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Μια συγγνώμη που άργησε 12 χρόνια

Σίγουρα ήταν ένα από τα πιο «hot» ζευγάρια στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ο γάμος τους στις αρχές του 2000 μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Πέντε χρόνια αργότερα και το διαζύγιό τους έγινε πρώτο θέμα. Με μια τέτοια προϊστορία κάθε είδηση που έχει να κάνει με τον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον έχει αμέσως ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις του lifestyle!

Όπως και τώρα, δηλαδή, 12 χρόνια μετά από εκείνον τον πολύκροτο χωρισμό (διάστημα στο οποίο μεσολάβησε και ο γάμος του Πιτ με την Ατζελίνα Τζολί). Αυτή τη φορά η είδηση δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που ακόμα η Άνιστον προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό αλλά με την αργοπορημένη συγγνώμη του Πιτ στην πρώην σύζυγό του!

Σύμφωνα με το In Touch Weekly, ο Μπραντ επικοινώνησε μαζί της για να συζητήσουν το πώς έληξε ο γάμος τους, μια κίνηση που φέρεται να αναθέρμανε τις σχέσεις τους.    «Είναι αποφασισμένος να απολογηθεί για όλα όσα την υπέβαλε κι ακριβώς έκανε. Ήταν η πιο φιλική κουβέντα που έκαναν ποτέ οι δυο τους. Η Τζένιφερ συγκινήθηκε πάρα πολύ. Όλα τα πληγωμένα αισθήματα και η πικρία που καταπίεζε για χρόνια ήρθαν στην επιφάνεια και ξέσπασε σε κλάματα. Ο Μπραντ της ζήτησε συγγνώμη που ήταν απών σύζυγος, που ήταν μαστουρωμένος και που βαριόταν τον περισσότερο καιρό. Επίσης της απολογήθηκε που την εγκατέλειψε για την Αντζελίνα», ανέφερε πηγή.

localStorage.clear();


Πηγή