Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μιμή Ντενίση: Δεν πιστεύω πως ο Θεός θα θυμώσει αν δεν πάει ο κόσμος να κοινωνήσει

Μιμή Ντενίση: Δεν πιστεύω πως ο Θεός θα θυμώσει αν δεν πάει ο κόσμος να κοινωνήσει

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μιμή Ντενίση θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα ψυχραιμίας και προφύλαξης από τον κορονοϊό.

Η ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων στο κείμενο που δημοσίευσε πως ο «Θεός δεν θα θυμώσει αν ο κόσμος δεν πάει να κοινωνήσει» αναφερόμενη στη μεγάλη συζήτηση που έχει προκληθεί γύρω από τη Θεία Κοινωνία.

«Ο Θεός είναι παντού!! Μπορείς να προσεύχεσαι από το σπίτι ή σ’ έναν δρόμο που περπατάς… δεν πιστεύω πως ο Θεός θα θυμώσει αν δεν πάει ο κόσμος να κοινωνήσει!! Εμείς κλείσαμε τα θέατρα ..χωρίς δεύτερη σκέψη τα σχολεία έκλεισαν το ίδιο κ κάθε άλλος χώρος συνάθροισης πια. Μείνετε σπίτι.. διαβάστε κάντε γυμναστική μαγειρέψτε σκεφτείτε…  κ προσευχηθείτε να σταματήσει εδώ το κακό. Βλέπετε τι γίνεται στην Ιταλία.. αγαπημένη χώρα με κατοίκους που μας μοιάζουν σε πολλά.. Ας φερθούμε με ψυχραιμία στωικότητα, έννοια για τους άλλους κ θα το ξεπεράσουμε κ αυτό!!! Έχουμε το Ελληνικό καλοκαίρι μπροστά μας για να τριγυρίσουμε… τώρα   ό λ ο ι μέσα!! #patience #takecareofyourself #takecareofyourfamilly #loveyourcountry #avoidfakenews #optimism» γράφει στην ανάρτηση της η Μιμή Ντενίση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Θεος ειναι παντου!! Μπορεις να προσευχεσαι απο το σπιτι η σ εναν δρομο που περπατας..δεν πιστευω πως ο Θεος θα θυμωσει αν δεν παει ο κοσμος να κοινωνησει!! Εμεις κλεισαμε τα θεατρα ..χωρις δευτερη σκεψη τα σχολεια εκλεισαν το ιδιο κ καθε αλλος χωρος συναθροισης πια.Μεινετε σπιτι..διαβαστε καντε γυμναστικη μαγειρεψτε σκεφτειτε..κ προσευχηθειτε να σταματησει εδω το κακο.Βλεπετε τι γινεται στην Ιταλια..αγαπημενη χωρα με κατοικους που μας μοιαζουν σε πολλα..Ας φερθουμε με ψυχραιμια στωικοτητα εννοια για τους αλλους κ θα το ξεπερασουμε κ αυτο!!! Εχουμε το Ελληνικο καλοκαιρι μπροστα μας για να τριγυρισουμε…τωρα ο λ ο ι μεσα!! #patience #takecareofyourself #takecareofyourfamilly #loveyourcountry #avoidfakenews #optimism

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) στις




Πηγή