Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μις Υφήλιος: H Κορίνα Εμμανουηλίδου στην 20η θέση – Μου στείλανε επικριτικά σχόλια και ότι είμαι «πλαστική»

Την 20η θέση κατέκτησε η Ελλάδα στα καλλιστεία Μις Υφήλιος με την Κορίνα Εμμανουηλίδου που εκπροσώπησε τη χώρα μας ενώ την πρώτη θέση και τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο κατέκτησε η R’Bonney Gabriel από τις ΗΠΑ.

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου επέστρεψε από τη Νέα Ορλεάνη όπου ταξίδεψε για τις ανάγκες του διαγωνισμού και το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast @Star όπου μίλησε για όλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ένιωσα τέλεια που εκπροσώπησα την Ελλάδα, με όλες μου τις εμφανίσεις στον διαγωνισμό. Με όλη την δουλειά που κάναμε, αξίζαμε να είμαστε στην 16αδα. Έδωσα το 100% του εαυτού μου, τώρα αν δεν εκτιμήθηκε, δεν πειράζει. Τερματίσαμε στην 20η θέση. Ήταν μια εμπειρία μοναδική, έκανα νέες φιλίες, δεν είναι μόνο η νίκη» είπε αρχικά η Κορίνα Εμμανουηλίδου.

Μις Υφήλιος – Κορίνα Εμμανουηλίδου: Τα επικριτικά μηνύματα που έλαβε

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου δεν δίστασε αποκαλύψει τα επικριτικά μηνύματα που έλαβε λέγοντας: «Μέσα μου πίστευα ότι θα ήμουν στην 16αδα, πολλές κοπέλες κλαίγανε την ώρα των αποτελεσμάτων.

Έλαβα πολλά μηνύματα λόγω των κιλών μου και λόγω του μακιγιάζ, από Έλληνες. Τα βρίσκω υπερβολικά και ακατάλληλα τέτοια σχόλια. Μου στείλανε επικριτικά σχόλια και ότι είμαι «πλαστική», δεν με νοιάζουν αυτά τα σχόλια, το έχω δουλέψει μέσα μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή