Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μοντέλα για τον Calvin Klein οι πρωταγωνιστές του οσκαρικού Moonlight

Στη νέα καμπάνια για την προώθηση των εσωρούχων της Calvin Klein πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί του βραβευμένου με Όσκαρ Moonlight.

Στην εκστρατεία συμμετέχει ο βραβευμένος με Όσκαρ για τον δεύτερο αντρικό ρόλο Μαχερσάλα Άλι, μαζί με τους τρεις ηθοποιούς που μοιράστηκαν τον κύριο ρόλο για τον χαρακτήρα του Σαϊρόν, τους Άστον Σάντερς, Τρεβάντε Ρόουντς και Άλεξ Χάιμπερτ, που πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Γούλι Βάντερπερ.

Για τους τέσσερις ηθοποιούς είναι τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της μόδας και είναι η πρώτη καμπάνια εσωρούχων με διάσημους που κάνει ο σχεδιαστής μόδας Ραφ Σίμονς ως ο επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος της εταιρείας. Και παρόλο που η διαφημιστική εκστρατεία φέρει το νέο λογότυπο της Calvin Klein, τα εσώρουχα φέρουν το παλιό λογότυπο της εταιρείας.

Προάγγελος της συνεργασίας από ό,τι φαίνεται ήταν η παρουσία των Σάντερς, Ρόουντς και Χάιμπερτ, στην τελετή των Όσκαρ φορώντας κοστούμια Calvin Klein, ενώ ο Άλι ήταν ο μοναδικός που εμφανίστηκε με κοστούμι Zenga.

caloasdnab3

Οι φωτογραφίες της νέας διαφημιστικής εκστρατείας παρουσιάστηκαν τόσο από την εταιρεία όσο και από τους ηθοποιούς μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram και όλοι διαπίστωσαν ότι ο Ρόουντς εκτός από καλός ηθοποιός, έχει και καλλίγραμμο σώμα, αφού πριν τον κερδίσει η υποκριτική ήταν αθλητής του στίβου παίρνοντας, ίσως και την πιο προκλητική πόζα από τους υπόλοιπους.

Αλλά ούτε και ο Άλι, που είναι ο πρώτος μουσουλμάνος ηθοποιός που κερδίζει Όσκαρ, δεν ήταν ντροπαλός κατά την φωτογράφηση.

«Είναι μία αναγνώριση αυτών των αξιόλογων ηθοποιών, οι οποίοι αποκαλύπτουν κάτι σπουδαίο, το γεγονός ότι οι άνθρωποι σήμερα πρέπει να φαίνονται από αυτό που κάνουν», είπε ο Σίμονς σε μία πρόσφατη δήλωσή του.

caloasdnab4 caloasdnab5 caloasdnab6 caloasdnab7


Πηγή