Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Μοντέλο γέννησε 14 ώρες μετά την επίδειξη εσωρούχων της Ριάνα

Δεκατέσσερις ώρες πριν γίνει μητέρα περπατούσε στην πασαρέλα με τα εσώρουχα της Ριάνα, τη σειρά «Savage x Fenty» στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Ο λόγος για το 22χρονο μοντέλο Slick Woods, που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον «βασιλιά» της, όπως η ίδια έγραψε στο Instagram, ανακοινώνοντας την γέννηση του παιδιού της.

Η Slick Woods, κατά κόσμον Simone Thompson, από τη Μινεσότα έχει εργαστεί με οίκους όπως Vogue, Calvin Klein και Marc Jacobs. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα εμφανίστηκε στην επίδειξη εσωρούχων που φέρουν την υπογραφή της διάσημης τραγουδίστριας από τα Μπαρμπέιντος, δίπλα σε μεγάλα ονόματα της πασαρέλας.

Το ευχάριστο νέο ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Πολλοί ήταν οι followers της που έσπευσαν να ευχηθούν.

Η εμφάνιση του 22χρονου μοντέλου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, σχολιάστηκε θετικά και αρνητικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για όσους επέκριναν την εμφάνισής της, η Slick Woods είχε έτοιμη την απάντησή της λέγοντας ότι «όλοι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν και να λένε ό,τι θέλουν».

localStorage.clear();


Πηγή