Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μοντέλο του Playboy φωτογραφήθηκε γυμνό στο Βατικανό και συνελήφθη

Το μοντέλο του Playboy Μαρίζα Παπέν συνελήφθη για μία προκλητική φωτογράφιση μέσα στο κρατίδιο του Βατικανό, στην έδρα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Οι πόζες του μοντέλου από το Βέλγιο την έδειχναν να είναι δεμένη σε έναν σταυρό και να κάθεται γυμνή σε μία στοίβα από βιβλία στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Όπως αναφέρει το RT, σε μία φωτογραφία η Παπέν φαίνεται να σέρνει έναν μεγάλο ξύλινο σταυρό, ενώ σε μία άλλη το μοντέλο είναι δεμένο πάνω σε αυτόν.

«Καθώς έβαζα το εσώρουχό μου, ξαφνικά δύο περιπολικά κατευθύνθηκαν προς το μέρος μας. Τέσσερις αστυνομικοί με πλησίασαν τρέχοντας. Κρατώντας τα γκλομπ τους σφιχτά. Διαβατήριο παρακαλώ!» έγραψε η Παπέν στο μπλογκ της.

Η Βελγίδα συνελήφθη μαζί με τον Αυστραλό φωτογράφο Jesse Walker λίγο μετά αφού πόζαρε γυμνή πάνω στη Βίβλο, και το ζευγάρι κρατήθηκε από της αστυνομία για 10 ώρες.

Αφού αφέθηκαν ελεύθεροι, οι Αρχές ερεύνησαν το διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν και βρήκαν έναν ξύλινο σταυρό, ένα ακάνθινο στεφάνι ψεύτικο αίμα και άλλα αντικείμενα σχετικά με θρησκευτική θεματολογία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο απασχολεί τις Αρχές με τις προκλητικές φωτογραφίσεις του. Είχε στο παρελθόν συλληφθεί στην Αίγυπτο επειδή πόζαρε γυμνή μπροστά στο σύμπλεγμα ναών στο Καρνάκ και είχε ξεσηκώσει την οργή των πιστών μουσουλμάνων όταν σήκωσε την μπούρκα της, χωρίς να φοράει εσώρουχο, στον ναό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη.

Η Παπέν δεν θεωρεί ότι είναι προβληματικό το να ποζάρει γυμνή σε θρησκευτικούς χώρους, καθώς πιστεύει ότι «οι θρησκευτικοί θεσμοί καθοδηγούνται από το κέρδος και είναι άψυχοι».

«Φανταστείτε το Βατικανό να βοηθούσε στ’ αλήθεια τους ανθρώπους. Φανταστείτε οι τεράστιοι αυτοί ναοί να άνοιγαν τις πόρτες τους για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη» έγραψε σχετικά με την πρόσφατη εμπειρία της στην έδρα του Πάπα.

localStorage.clear();


Πηγή