Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Μου άρεσε να παίζω στο Game of Thrones γιατί μπορείς να βιάσεις όμορφες γυναίκες»

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Χόλιγουντ και τα δεκάδες, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων και κακοποιήσεων που αφορούν τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, έχει φουντώσει. Τα απόνερα από αυτό το σκάνδαλο πήραν τώρα τον ηθοποιό Τζέισον Μομόα που έγινε γνωστός ως Καλ Ντρόγκο στη σειρά Game of Thrones, καθώς ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που τον δείχνει να κάνει ένα σεξιστικό σχόλιο για τις συναδέλφους του.

Χρήστες του Twitter ξέθαψαν ένα βίντεο από το 2011, στο οποίο ο Μομόα, μιλώντας στο πάνελ μιας έκθεσης για κόμικ, έκανε «χιούμορ» με το βιασμό γυναικών.

Ο Καλ Ντρόγκο λοιπόν φαίνεται στο βίντεο να αναφέρει πως «αυτό που μου αρέσει σε τέτοιες σειρές είναι γιατί μπορείς να κάνεις τόσα πολλά πράγματα, όπως να ξεριζώσεις τη γλώσσα κάποιου ή να βιάσεις όμορφες γυναίκες», προκαλώντας αμηχανία στους συναδέλφους του που ήταν μαζί του στο πάνελ.

Όπως είναι φυσικό οι δηλώσεις αυτές έχουν ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυρίας στα social media με τους χρήστες να κατηγορούν τον ηθοποιό τουλάχιστον για άστοχο σχολιασμό ενός ζητήματος που καίει την αμερικανική -και όχι μόνο- σόουμπιζ.

localStorage.clear();


Πηγή