Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μπίγαλης: Προσπαθώ να επιβιώσω, είμαι σε μια δύσκολη κατάσταση

Για τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει μίλησε σε συνέντευξή του ο Κώστας Μπίγαλης.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως η προσωπική του ζωή είναι φυσιολογική, όπως οι άλλες και πως τα προβλήματα δεν λείπουν από την καθημερινότητά του.

«Δεν είναι δύσκολο να προστατέψεις την προσωπική σου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν έχει κανένα ενδιαφέρον, είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος όπως όλοι. Με τα προβλήματα, με τα οικογενειακά, με μια σχέση προσωπική, αυτό. Τι να διηγηθούμε στα μέσα ενημέρωσης; Είμαι ένας άνθρωπος φυσιολογικός και κάνω μια δουλειά που έχει αυτή την προβολή, καλώς ή κακώς, γιατί πάντοτε δεν είναι καλώς αυτό, άμα σε πειράξει, γιατί πολλούς τους πειράζει, εμένα δεν με πείραξε ευτυχώς».

Ο Κώστας Μπίγαλης εξομολογήθηκε πως έχει χτυπηθεί και ο ίδιος από την οικονομική κρίση. «Το επίτευγμά μου δεν είναι τα μουσικά, αυτά θα κριθούν στο μέλλον, είναι ότι κατάφερα αυτό το πράγμα να μην με πειράξει. Είμαι σε μια φυσιολογική φάση ζωής. Προσπαθώ να επιβιώσω, είμαι σε μια δύσκολη κατάσταση και την βιώνω, δεν το λέω έτσι απλά για να το πω, είμαι κι εγώ μέσα στους χτυπημένους από την κρίση, οικογενειακά, δηλαδή, γενικώς και προσπαθώ να επιβιώσω, έχω τους φίλους μου και είμαι αισιόδοξος», είπε ο Κώστας Μπίγαλης.


Πηγή