Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μπεκατώρου: Ακόμα προσπαθώ να αποκτήσω ένα δικό μου παιδί

Για την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου ενώ απάντησε και στο αν σκέφτεται να υιοθετήσει.

«Είμαι στη φάση που προσπαθώ να αποκτήσω ένα δικό μου παιδί και το πιστεύω», αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου στο TV Έθνος και εξομολογήθηκε πως η περσινή χρονιά της έδωσε πολλές όμορφες στιγμές.

Η παρουσιάστρια απάντησε και στο αν είδε αλλαγές συμπεριφοράς ανθρώπων απέναντί της από τη στιγμή που μπήκε στα μεγάλα κανάλια.

«Βέβαια. Όμως καταλαβαίνω. Ξέρω να κρίνω. Υπάρχουν άνθρωποι που σε πλησιάζουν λόγω της δημοφιλίας σου και ξέρεις πως όταν τελειώσει όλο αυτό θα τελειώσουν και αυτοί ταυτόχρονα. Όμως, δημιουργήθηκαν και αληθινές φιλίες. Ναι, βέβαια. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι οικογένειά μου… Είναι καρμική η φιλία μου με την Υβόννη».

Η Μαρία Μπεκατώρου στη συνέχεια αρνήθηκε ότι οι πολλές απαιτήσεις στη δουλειά άφησαν πίσω το κομμάτι προσωπική ζωή και οικογένεια:

«Ποτέ δεν έγινε αυτό. Πάνω απ’ όλους έχω τον Αντώνη μου, την οικογένειά μου και θα τον έχω για πάντα. Την περίοδο που μπορούσα να κάνω περισσότερα στο κομμάτι οικογένεια, να προσπαθήσω για ένα παιδί, είχα έντονο επαγγελματικό πρόγραμμα και τα πράγματα πήγαν πίσω».

Όσο για το αν το μετάνιωσε είπε «Όχι, καθόλου, κάθε πράγμα γίνεται στον καιρό του» και τόνισε ότι είναι ακόμα στις επιθυμίες της ένα παιδί: «Φυσικά και ακόμη προσπαθώ γι’ αυτό».

Για το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού είπε: «Όχι ακόμη. Είμαι, όπως σου είπα, στη φάση που προσπαθώ να αποκτήσω ένα δικό μου παιδί και το πιστεύω. Στην πορεία μπορεί να το σκεφτώ και αυτό».

localStorage.clear();


Πηγή