Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μπεν Στίλερ: Δεν αφαιρώ τον Ντόναλντ Τραμπ από την ταινία «Zoolander»

Μπεν Στίλερ: Δεν αφαιρώ τον Ντόναλντ Τραμπ από την ταινία «Zoolander»

Ο Μπεν Στίλερ, ο οποίος σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην κωμωδία του 2001 «Zoolander», η οποία περιλαμβάνει ένα σύντομο cameo του Ντόναλντ Τραμπ – είπε αυτήν την εβδομάδα ότι δεν θα αφαιρέσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ από την ταινία, παρ΄ότι δέχεται αιτήματα από κριτικούς να τον διαγράψει.

Ο Στίλερ, ο οποίος υποδύεται το αρσενικό supermodel Derek Zoolander στην ταινία που γυρίστηκε πριν από 20 χρόνια – είπε στο podcast του Daily Beast «The New Abnormal» ότι όταν προέκυψε μια ευκαιρία για τον Ντόναλντ Τραμπ να συμμετάσχει στην παραγωγή, την αξιοποίησε.

«Κάναμε γύρισμα στην τελετή απονομής των βραβείων μόδας VH1 Fashion Awards και καθώς οι άνθρωποι έφταναν στο κόκκινο χαλί, τους οδηγούσαμε στην άκρη και τους ζητήσαμε να μιλήσουν για τον Derek Zoolander και έτσι ο Τραμπ και η Μελάνια το έκαναν» είπε ο Stiller στο podcast.

Χρόνια αργότερα, φυσικά, ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ. Και πρόσφατα, οι αντίπαλοί του είπαν στον Στίλερ ότι πρέπει να αφαιρέσει εντελώς την εμφάνιση του νυν Αμερικανού προέδρου. Αλλά ο σκηνοθέτης και ηθοποιός δεν το έχει κάνει.

«Επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν: “Πρέπει να αφαιρέσεις τον Ντόναλντ Τραμπ από την ταινία «Zoolander»”. «Αλλά στο κάτω κάτω της γραφής ήταν μια στιγμή που αυτό υπήρξε και συνέβη» είπε ο Μπεν Στίλερ αρνούμενος να κάνει αλλαγές στην ταινία του, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Η ταινία «Zoolander» δεν είναι η μοναδική εμφάνιση του προέδρου των ΗΠΑ στη μεγάλη οθόνη. Μπορεί να εντοπιστεί στην κλασική ταινία του 1992 «Home Alone 2: Lost in New York» (Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη) και στο «Two Weeks Notice» (Δύο εβδομάδες προθεσμία) ταινία του 2002 με πρωταγωνιστές τους Χιου Γκραντ και Σάντρα Μπούλοκ. Στην τηλεόραση, εμφανίστηκε στις σειρές «Sex and the City», «Suddenly Susan», «The Fresh Prince of Bel-Air» και σε άλλες.

«Υπήρχαν τόσες πολλές ταινίες [τότε] που είχαν ένα ανόητο cameo από τον Ντόναλντ Τραμπ» είπε ο Στίλερ. «Αντιπροσώπευε ένα συγκεκριμένο πράγμα» σημείωσε.


Πηγή