Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Μπιγιονσέ: Η Vogue αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από το «γυμνό» φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη και το αποθεώνει

Το εντυπωσιακό διάφανο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη, το οποίο φόρεσε η Μπιγιονσέ στο after-party των Όσκαρ του συζύγου της Jay-Z, αποθεώνει η βρετανική Vogue.

Υπάρχουν τα «γυμνά» φορέματα και υπάρχει και το φόρεμα της Celia Kritharioti, όπως αναφέρει η Alice Newbold, σημειώνοντας πως η Queen Bey ξεπέρασε κάθε σταρ (συμπεριλαμβανομένης της Rihanna και του διάφανου Valentino της). Όταν η Μπιγιονσέ δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες της φορώντας τη δημιουργία της διάσημης Ελληνίδας σχεδιάστριας, οι followers της έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μπιγιονσέ το έκανε να φαίνεται εύκολο, αλλά αυτό ήταν ένα «απαιτητικό» φόρεμα τόσο για να φτιαχτεί όσο και για να φορεθεί, σύμφωνα με τη Σήλια Κριθαριώτη, η οποία ηγείται του παλαιότερου ελληνικού οίκου μόδας, που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1906, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

Χρειάστηκαν εκατοντάδες ώρες κεντήματος, χιλιάδες πούλιες και πολυάριθμες προσαρμογές για να υλοποιηθεί το nude διχτυωτό look, το οποίο είναι διάσπαρτο έντεχνα με αστραφτερές χάντρες. «Η Beyoncé συνεργάζεται με μία από τις καλύτερες ομάδες επαγγελματιών και γνώστες της μόδας, γεγονός που με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής, αλλά με κάθε φόρεμα, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη!», διαβεβαιώνει η σχεδιάστρια για τη σχολαστική διαδικασία που ενορχηστρώθηκε, ως επί το πλείστον, μέσω Zoom.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν σχεδίασα αυτό το φόρεμα, στην πραγματικότητα οραματίστηκα την Μπιγιονσέ να το φοράει», αποκάλυψε η Σήλια Κριθαριώτη. Μάλιστα, η ομάδα της τραγουδίστριας το ζήτησε αμέσως αφού το είδε στην επίδειξη για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022, στο Παρίσι. «Στο παρελθόν, είχαμε αιτήματα από την Beyoncé για τα κεντημένα μίνι φορέματά μας και τις ασορτί μπότες μέχρι το ύψος του μηρού από τη συλλογή μου άνοιξη/καλοκαίρι 2019, αλλά ο συγχρονισμός είναι το παν και, σε αυτή την περίπτωση, αυτό είναι που ήθελε».

Δεν αποτελεί έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς τις βασικές αρχές της Σήλιας Κριθαριώτη, οι οποίες φαίνεται να συμφωνούν με αυτές της λαμπερής τραγουδίστριας. «Το παλιό Χόλιγουντ είναι μια αναφορά, αν και ο πρωταρχικός μου στόχος είναι να κάνω πάντα τις γυναίκες να αισθάνονται την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού τους», αναφέρει η Ελληνίδα σχεδιάστρια.

Σχετικά με το γιατί το γυμνό φόρεμα θα έχει πάντα μια θέση στο λεξικό της μόδας, η Σήλια Κριθαριώτη απαντά πως: «Είναι αυτός ο ιδανικός συνδυασμός θηλυκότητας και σεξουαλικότητας. Ένα τέτοιο φόρεμα είναι τολμηρό, αλλά αποπνέει αυτοπεποίθηση».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή