Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μπλεξίματα με την αστυνομία για το μοντέλο που κρεμάστηκε από ουρανοξύστη

Έκοψε την ανάσα των εκατομμυρίων ανθρώπων που την είδαν να κρεμιέται κυριολεκτικά στο κενό από έναν από τους υψηλότερους ουρανοξύστες του Ντουμπάι για τις ανάγκες φωτογράφισης.

Η Ρωσίδα καλλονή Viki Odintcova όμως δεν απέφυγε τα μπλεξίματα με την αστυνομία.

Η 23χρονη Viki Odintcova, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το τελευταίο της εγχείρημα. Ανέβηκε σε έναν από τους πανύψηλους ουρανοξύστες στο Ντουμπάι, τον Cayan Tower, και βγήκε στο χείλος ενός παραθύρου. Κρατώντας μόνο το χέρι του συνοδού της, κρεμάστηκε στο κενό. Έμεινε εκεί, πιασμένη μόνο από το ένα χέρι, να αιωρείται στο απόλυτο χάος για μερικά δευτερόλεπτα, ώσπου ανέβηκε πάλι πίσω στο κτήριο.

viki3

Οι φωτογραφίες και το βίντεο έγιναν viral και όπως ήταν φυσικό έφτασαν και στα αυτιά της αστυνομίας του Ντουμπάι, που έσπευσε να συλλάβει το μοντέλο.

Ο γενικός αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα The Sun πως οι ενέργειές της «έβαλαν την ζωή της σε κίνδυνο» και πως αφού την υποχρέωσαν να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση πως δεν θα προβεί ξανά σε παρόμοια ενέργεια στη χώρα, την άφησαν ελεύθερη.

viki4

Όσο για την αντίδραση της 23χρονης Ρωσίδας: «Θα έπρεπε να με ευχαριστήσουν που τους υπέδειξα τα κενά ασφαλείας στον Cayan Tower», ήταν η αποστομωτική δήλωσή της.

Το μοντέλο του Instagram με πάνω από 3 εκατομμύρια followers παραδέχτηκε πώς είχε άγχος πριν το παράτολμο εγχείρημα και ότι κάθε φορά που βλέπει το βίντεο ιδρώνουν οι παλάμες της.

viki5


Πηγή