Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σύγχυση με την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σύγχυση με την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί ξανά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, τις τελευταίες ώρες και φαίνεται πως αυτή τη φορά, άθελά της. Η γκαλερί Sympa στην κωμόπολη Φιζέκ στη νοτιοδυτική Γαλλία ισχυρίζεται με ανάρτησή της στο Instagram, πως αυτό το Σάββατο (18/1) θα φιλοξενήσει την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της τραγουδίστριας, η οποία μάλιστα θα φέρει τον τίτλο, «Sometimes you just gotta play!!!!!!».

Και όπως εξηγούν, είναι εμπνευσμένη από τη λεζάντα που είχε συνοδεύσει την ανάρτηση της Σπίαρς το 2017 στην οποία είχε αποκαλύψει και αυτή την καλλιτεχνική της πλευρά.

 

View this post on Instagram

 

Sometimes you just gotta play!!!!!! ????????????????????????‍????????????????????????????????????????????????????

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι θα εγκαινιάσουμε την πρώτη ατομική έκθεση της @britneyspears σε μια σύγχρονη γκαλερί τέχνης το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, από τις 6-9 μ.μ.», γράφει η επίμαχη ανάρτηση της Galerie Sympa. Ενώ αναφέρουν σε άλλη ανάρτηση πως η έκθεση θα διαρκέσει «μέχρι το τέλος του κόσμου» (till the world ends) από το ομώνυμο τραγούδι της.

 

View this post on Instagram

 

We’re thrilled to announce that we will be opening @britneyspears first solo show in a contemporary art gallery on Saturday, the 18th of January 2020, from 6 to 9 pm #britneyspears #britneybitch ????????????????????????‍????????????‍♀️????????????????????????????????????????#artsyfartsy #sometimesyoujustgottaplay

A post shared by Sympa (@galerie_sympa) on

 

View this post on Instagram

 

Sympa is happy to announce its representation of Britney Spears ????????????????????????‍????????????‍♀️???????????????????????????????????????? #britneyspears #britneythezone #artsyfartsy ~ collage by Cédric Fargues @poubelle_la_life

A post shared by Sympa (@galerie_sympa) on

Ακόμη και το BBC αναφέρθηκε στην επίμαχη έκθεση, αναφέροντας σε σχετική δημοσίευση, πως τα εγκαίνια θα συμπέσουν με την 21η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της τραγουδίστριας, «Baby One More Time».

Ωστόσο, ο ατζέντης της Σπίαρς διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση, τονίζοντας στο BBC, πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν θα διοργανωθεί καμία ατομική έκθεση της στη Γαλλία. Όπως αναφέρει το BBC στην ιστοσελίδα του, επικοινώνησαν με τον διευθυντή της γκαλερί, αλλά εκείνος αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, λέγοντας μόνο ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα είναι διαθέσιμες το Σάββατο.




Πηγή