Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μπραντ Πιτ σε Γουάινστιν: Θα σε σκοτώσω αν ενοχλήσεις ξανά την Γκουίνεθ

Νέες λεπτομέρειες για τη νύχτα που ο τότε φίλος της Μπραντ Πιτ απείλησε ανοιχτά τον παραγωγό ταινιών Χάρβεϊ Γουάινστιν ότι «θα τον σκοτώσει» αν τολμούσε να την παρενοχλήσει ξανά έκανε η Γκουίνεθ Πάλτροου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός στο Howard Stern Show αποκάλυψε ότι όταν εκείνη και ο Πιτ είχαν πάει στην πρεμιέρα του Άμλετ το 1995 στο Μπρόντγουεϊ ο Γουάινστιν της πρότεινε να πάει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Εκείνη ενημέρωσε αμέσως τον Μπραντ Πιτ ο οποίος τον έπιασε και του είπε: «Αν τολμήσεις να την κάνεις να αισθανθεί ξανά άβολα, θα σε σκοτώσω».

Η Γκούινεθ είπε επίσης ότι αυτό που έκανε ο Πιτ για εκείνη ήταν πολύ σπουδαίο γιατί η ίδια δεν θα μπορούσε να το χειριστεί καθώς τότε ξεκινούσε την καριέρα της και δεν ήταν και τόσο γνωστή.

Η Πάλτροου μοιράστηκε για πρώτη φορά την ιστορία της πέρσι στους New York Times και ήταν από τις πρώτες γυναίκες που είχαν ανοίξει το στόμα τους για τον βίο και πολιτεία του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Η ηθοποιός δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες για εκείνο το περιστατικό. Στη συνέχεια της ίδια συνέντευξης η Γκουίνεθ είπε για τον Μπραντ Πιτ:

«Τον αγαπώ για αυτό που έκανε και με προστάτεψε. Μόλις του είπα τι συνέβη αμέσως πήρε την κατάσταση στα χέρια του και απείλησε τον Γουάινσταϊν. Δεν ήταν και λίγο αυτό που έκανε για μένα, να τα βάλει μαζί του. Εγώ έτρεμα. Είχα κάνει μόλις δύο ταινίες μαζί του και ήμουν στην αρχή τη καριέρας μου. Ήμουν παιδί. Με είχε καλέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και μου ζήτησε να του κάνω μασάζ. Τα είχα χάσει, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Μάλιστα του είπα: “Σε έβλεπα σαν θείο μου Χάρβεϊ”. Αφού αρνήθηκα να προχωρήσω μαζί του εκείνος μου είπε να μην πω ποτέ τι είχε συμβεί μεταξύ μας. Όλο αυτό μου πήρε πάρα πολλά χρόνια για να το ξεπεράσω. Ήταν σκληρό και απάνθρωπο».

localStorage.clear();


Πηγή