Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Μπρους Γουίλις: Αυτός είναι ο λόγος που η νυν σύζυγός του δεν είναι μαζί του στην καραντίνα

Μπρους Γουίλις: Αυτός είναι ο λόγος που η νυν σύζυγός του δεν είναι μαζί του στην καραντίνα

Ήταν πριν λίγες ημέρες, όταν η Ντέμι Μουρ ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία από τις ημέρες τους στην καραντίνα, ελέω κορονοϊού. Και στην επίμαχη φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου, ήταν ο πρώην σύζυγός της, Μπρους Γουίλις. Και όσο και αν κάποιοι έψαχναν, στο πλάνο δεν βρήκαν τη νυν σύζυγο του ηθοποιού, Έμα Χέμινγκ. Ακόμη και στις επόμενες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, η νυν κυρία Γουίλις απουσίαζε.

Κι εύλογα γεννήθηκε η απορία – ακόμη και μυστήριο – γιατί ο Γουίλις δεν περνά την καραντίνα με τη νέα οικογένειά του (τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους), αλλά με την Μουρ και τις τρεις κόρες τους. Και το μυστήριο έρχεται να λύσει η κόρη του Σκάουτ, η οποία μίλησε σε αμερικανική ιστοσελίδα κι εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

chaotic neutral

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski) στις

«Ήταν τόσο αστείο γιατί για εμένα είναι απλά η σούπερ περίεργοι γονείς μου, αλλά για όλους τους άλλους, κάτι τέτοιο πάει σε άλλο επίπεδο» σημείωσε η Σκάουτ.

Και πρόσθεσε: «Η μητριά μου επρόκειτο να έρθει με τις δύο μικρές αδερφές μου, όμως η μικρότερη που είναι τώρα περίπου 6 ετών, βρήκε μια βελόνα και επιχείρησε να τρυπήσει το παπούτσι της με αυτή και έτσι τρύπησε το πόδι της». Και το ατύχημα αυτό φαίνεται πως ανάγκασε τη νυν κυρία Γουίλις να παραμείνει στο Λος Άντζελες.

«Η μητριά μου έπρεπε να μείνει στο Λος Άντζελες προκειμένου να πάρει τα αποτελέσματα του γιατρού, οπότε ο πατέρας μου ήρθε εδώ και ύστερα δεν ήταν εύκολο για εκείνη να ταξιδέψει, οπότε έμεινε στο Λος Άντζελες με τις μικρές μου αδερφές» σημείωσε η Σκάουτ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Family bonding 💚

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore) στις

Ντέμι Μουρ, Μπρους Γουίλις και οι κόρες τους περνούν την καραντίνα στο σπίτι της οικογένειας στο Άινταχο.

«Ήταν πολύ αστείο να έχω και τους δύο μου γονείς στο σπίτι, όπου μας μεγάλωσαν. Είναι και οι δύο πολύ σπασικλάκια, αξιολάτρευτοι γονείς των 90s σε μια μικρή πόλη όπου επέλεξαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και όχι στο Λος Άντζελες» σημείωσε η Σκάουτ.

Πριν λίγες ημέρες, ο Γουίλις ξύρισε το κεφάλι της μικρότερης κόρης του Ταλούλα, την οποία έχει αποκτήσει με τη Ντέμι Μουρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

father

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski) στις




Πηγή