Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Μπόγρης: Μου είχαν πει να πάω στο Survivor και ζήτησα 2 εκατ. ευρώ [βίντεο]

Την αποκάλυψη πως του πρότειναν να πάει στο Survivor, αλλά αυτός αρνήθηκε με… τρόπο, καθώς ζήτησε 2 εκατομμύρια ευρώ, έκανε ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο διεθνής σέντερ του Απόλλωνα Πάτρας παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη από αυτές που δίνει στα παρκέ. Μιλώντας στο Youtube κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube, ο Μπόγρης αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, όπως στους… κομπλεξικούς δημοσιογράφους που δεν έχουν φαντασία στις ερωτήσεις τους, αλλά και στο πώς έκανε ντρίμπλα για να αποφύγει τον Άγιο Δομίνικο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε ο 34χρονος μπασκετμπολίστας, «δεν είχα σε απόσταση τους δημοσιογράφους, ήμουν γενικότερα πολύ ανοιχτός και είμαι και πάρα πολύ δημοσιογραφικός. Δηλαδή, έχω να σου δώσω άπειρο “ψωμί”, άμα ξέρεις και τι να ρωτήσεις. Απλά θεωρώ ότι οι περισσότεροι δεν έχουν καθόλου φαντασία και οι ερωτήσεις είναι πάρα πολύ τετριμμένες. Δηλαδή, είναι κάτι που περιμένεις να σου κάνουν.

»Έχω δώσει άπειρες συνεντεύξεις και πιστεύω ότι χημεία βρήκα με τρεις, τέσσερις ανθρώπους. Η ελληνική δημοσιογραφία έχει το κακό ότι, επειδή προσπαθεί πάντα να βγάλει μια ατάκα για το κλικ, δεν έχει καθόλου φαντασία και δεν είναι καθόλου cool. Είναι κομπλεξικοί οι περισσότεροι και προσπαθούν να βγάλουν την ίντριγκα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε ότι «δεν μπορώ να κάνω οτιδήποτε στην τηλεόραση, ούτε μπορώ να ξεφτιλιστώ σε όλα αυτά που ξεφτιλίζονται στην ελληνική τηλεόραση. Τα ριάλιτι δηλαδή και όλα αυτά».

Τότε έδωσε την είδηση, η οποία ήταν η εξής: «Μου είχαν πει να πάω στο Survivor και ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ! Καλά, αν μου έδιναν 2 εκατομμύρια δεν ξέρω αν θα πήγαινα… Δεν μπορώ να πω όχι, αλλά είναι ξεφτίλα κανονική. Μόλις τους το είπα, πάγωσαν. Δεν το περίμεναν και νομίζω ότι κατάλαβαν πως το είπα για να τους πω όχι με τρόπο λίγο σαρκαστικό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή