Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μόνο άτομα με υψηλό IQ μπορούν να εντοπίσουν την μπαλαρίνα ανάμεσα σε φλαμίνγκο μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατάμε το μυαλό μας ενεργό καθώς ξύνουμε το κεφάλι μας προσπαθώντας να τις καταλάβουμε.

Πολλοί από εμάς θα θυμόμαστε το περιβόητο φόρεμα του οποίου το χρώμα κανείς δεν μπορούσε να προσδιορίσει, με τους μισούς από εμάς να πιστεύουν ότι ήταν μαύρο και μπλε, ενώ άλλοι ορκίζονταν τυφλά πως ήταν χρυσό και λευκό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως, ο παρακάτω γρίφος μυαλού αποτελεί μεγάλη πρόκληση, καθώς σας βάζει να προσπαθήσετε να βρείτε μια κρυμμένη φιγούρα σε μια «θάλασσα» από φλαμίνγκο. Επίσης, δεν αρκεί μόνο αυτό, καθώς έχετε να αντιμετωπίσετε και τον χρόνο.

Σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση η πρόκληση είναι να καταλάβετε πού κρύβεται μια ροζ μπαλαρίνα. Το μόνο πρόβλημα όμως είναι ότι καμουφλάρεται από μερικά μεγαλοπρεπή ροζ φλαμίνγκο που δυσκολεύουν την εύρεσή της.

Ωστόσο, το κλειδί σε αυτή τη σπαζοκεφαλιά είναι ότι έχετε μόνο πέντε δευτερόλεπτα για να τη βρείτε, καθώς αυτό σας βάζει αντιμέτωπους με το ρολόι, οπότε καλύτερα να πιάσετε δουλειά προσπαθώντας να τη βρείτε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

μια μπαλαρίνα ανάμεσα σε φλαμίνγκο
Μπορείτε να βρείτε την μπαλαρίνα ανάμεσα στα φλαμίνγκο; / Φωτογραφία: jagranjosh

Αν καταφέρετε να βρείτε την μπαλαρίνα σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, τότε θα μπορούσατε να έχετε ένα σκορ IQ στο κορυφαίο 1%, το οποίο δεν είναι καθόλου άσχημο.

Ως στοιχείο, αν κοιτάξετε προς την αριστερή πλευρά της εικόνας και σαρώσετε πάνω-κάτω, ίσως μπορέσετε να εντοπίσετε το πρόσωπό της μέσα στο ροζ φόρεμά της.

Αν αυτό αποδείχθηκε πολύ δύσκολη πρόκληση και χρειάζεστε λίγο περισσότερο χρόνο, τότε αυτό είναι δίκαιο, καθώς είναι πραγματικά δύσκολο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για όσους από εσάς δεν μπορείτε να το βρείτε καθόλου, πήραμε το θάρρος να το βρούμε για εσάς, βάζοντας σε κόκκινο κύκλο το σημείο όπου κρύβεται η μπαλαρίνα στην εικόνα.

Η μπαλαρίνα είναι κυκλωμένη με κόκκινο
Η μπαλαρίνα είναι κυκλωμένη με κόκκινο / Φωτογραφία: jagranjosh

Πηγή