Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Νάντια Μπουλέ: Δεν έχω σχέσεις με τη μαμά μου

Νάντια Μπουλέ: Δεν έχω σχέσεις με τη μαμά μου

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε η Νάντια Μπουλέ, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γάμο, στον χωρισμό των γονιών της, ενώ αποκάλυψε πως με τη μαμά της δεν έχει σχέσεις, ούτε καλές αναμνήσεις. Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε την παρουσιάστρια και τραγουδίστρια στη Ναύπακτο, τόπο καταγωγής του πατέρα της κι εκεί όπου η ίδια έχει περάσει τα καλοκαίρια και το Πάσχα.

«Εγώ μεγάλωσα στην Αθήνα, αλλά καλοκαίρια και Πάσχα ερχόμουν στη Ναύπακτο. Έχω μεγάλη αδυναμία στον αδελφό μου, αλλά δεν το ξέρει. Μεγαλώσαμε σε μία οικογένεια που χώρισε, όποτε περάσαμε αναταράξεις. Η σχέση μου με τον γάμο παραμένει προβληματική. Δε νομίζω να παντρευτώ ποτέ. Δεν έχω καλή εικόνα από τους γάμους. Για μένα είναι σημαντικό να είσαι με κάποιον που νιώθεις ασφαλής ψυχικά και συναισθηματικά. Νιώθω παντρεμένη με τον σύντροφο μου. Δεν χρειάζεται να υπογράψω κάπου γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εννοείται πως συγκρίνομαι με την δική μου μαμά, δεν έχω καλές αναμνήσεις από εκείνη. Αν αυτά που κουβαλάς έχουν σκιές, ή βιάζεσαι να κάνεις δική σου οικογένεια ή δεν βιάζεσαι καθόλου. Εγώ ανήκω στην δεύτερη κατηγορία. Δεν έχω σχέσεις με τη μαμά μου».


Πηγή