Σάββατο , 4 Μάιος 2024

Νέα κόντρα: Η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και το πρώτο diamond άλμπουμ -Το σχόλιο της τραγουδίστριας

Μια «κόντρα» φέρεται να έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Συγκεκριμένα, προ ολίγων ημερών, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου εξέφραζε τη συγκίνησή του για το γεγονός ότι το άλμπουμ του, με τίτλο «22», έγινε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα, πλησιάζοντας τα 122 εκατομμύρια digital streams.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, νωρίτερα
την ίδια ημέρα, αντίστοιχη ανάρτηση είχε κάνει και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία
ευχαρίστησε τους fans της
για το γεγονός ότι το δικό της άλμπουμ, με τίτλο «Poli_Ploki» έγινε το πρώτο diamond album στη χώρα, με περισσότερα από 128 εκατομμύρια streams.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια έκανε και σχετικό σχόλιο στην ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού, γράφοντας «#2» και προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά, επισημαίνοντας με αυτόν τον τρόπο στον Κωνσταντίνο Αργυρό ότι το δικό της άλμπουμ πήρε τη σχετική πρωτιά, ενώ εκείνος ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελένη Φουρέιρα-Κωνσταντίνος Αργυρός: Όσα ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης για την «κόντρα» μεταξύ τους

«Υπάρχει ένα παρασκήνιο ανάμεσά τους, και είναι και ένα αρκετά αμήχανο παρασκήνιο, γιατί ανήκουν και στην ίδια δισκογραφική εταιρεία. Αύριο, 24/4, στην Ελένη Φουρέιρα θα κάνουν την απονομή του πρώτου diamond άλμπουμ στην Ελλάδα. Με το τελευταίο της άλμπουμ έχει σημειώσει πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, είναι πάρα πολύ υπερήφανη γι’ αυτό, το περίμενε με αγωνία, στο άλμπουμ συμμετείχε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με ένα ντουέτο και έχει καλεστεί στην αυριανή απονομή, αλλά δεν ξέρω αν θα πάει, μακάρι να πάει», ανέφερε σήμερα στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Όταν η Ελένη Φουρέιρα έκανε την ανάρτηση και μας έλεγε πόσο χαρούμενη και συγκινημένη είναι που έχει το πρώτο diamond άλμπουμ στην Ελλάδα, την ίδια ημέρα, λίγη ώρα μετά, έκανε μια ανάρτηση ο Κωνσταντίνος Αργυρός, γράφοντας το πόσο συγκινημένος είναι που έχει εκείνος το πρώτο Diamond άλμπουμ στην Ελλάδα. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Το πιο ενδιαφέρον και το πιο πιπεράτο είναι το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα κάτω από την ανάρτησή του, που του γράφει “2” και καρδούλα. Σύμφωνα με τους συνεργάτες της, η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να το έκανε “με αγάπη”, αλλά στην πραγματικότητα ενοχλήθηκε από αυτό», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή