Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Νέα συμφωνία για τις συλλογές οπτικών της rag & bone από τη Safilo έως το 2022

Το Safilo Group, ο ολοκληρωμένος ιταλικός δημιουργός γυαλιών και αξιόπιστος παγκόσμιος διανομέας, ανακοινώνει τη νέα συμφωνία αδειοδότησης για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την παγκόσμια διανομή των συλλογών γυαλιών οράσεως και ηλίου της rag & bone.

Η συμφωνία θα ισχύσει για πέντε έτη, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι την 31η  Δεκεμβρίου 2022.

«Με την rag & bone προσθέτουμε μια μάρκα που διαμορφώνει τάσεις στο ολοένα και αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών μας, που επωφελείται από μια ενδιαφέρουσα στροφή της αγοράς προς νέες, μοντέρνες και πειραματικές μάρκες.

Η μάρκα έχει πολύ συγκεκριμένη στόχευση μέσα από τον ξεχωριστό της συνδυασμό, όπου η διακριτική βρετανική κληρονομιά και ο σύγχρονος τολμηρός εμπνευσμένος από τη Νέα Υόρκη σχεδιασμός, συνδυάζονται  με την δέσμευση για άψογη κατασκευαστική αρτιότητα από τα καλύτερα υλικά.

Χάρη στο νεοϊδρυθέν στούντιο σχεδιασμού μας στη Νέα Υόρκη, μπορούμε να συλλάβουμε επακριβώς αυτό το νέο είδος σχεδιασμού που διαμορφώνει τάσεις και να το αναπτύξουμε σε όλο μας το διεθνές δίκτυο σχεδιασμού» σχολιάζει η Luisa Delgado, CEO του Safilo Group.

«Αυτή η αδειοδότηση με τον τρόπο αυτό ανοίγει διάφορες νέες ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

H αδειοδότηση αυτή είναι συνεπής με τη στρατηγική μας για διαφοροποίηση σε τομείς που διαθέτουν χώρους ανάπτυξης, για καινοτομία μέσω μαρκών που ρυθμίζουν τις τάσεις και είναι ανάλογης μόχλευσης του άριστου προϊόντος που διαθέτουμε καθώς και των δυνατοτήτων διανομής μας».

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Safilo για την υλοποίηση των γυαλιών της rag & bone. Η έμφαση στην ποιότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν πάντα βαθιά εγγεγραμμένη στο DNA της rag & bone και η Safilo ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία», σχολίασε ο Marcus Wainwright, CEO, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της rag & bone.

«Και οι δύο εταιρίες μοιράζονται μια αφοσίωση στην κατασκευαστική αρτιότητα καθώς και μια ιστορία συνεργασίας με κάποιους από τους πιο εξαιρετικά ικανούς κατασκευαστές».

Οι συλλογές της rag & bone θα αφορούν τόσο την ανδρική όσο και τη γυναικεία σειρά και η διανομή θα γίνει σε όλα τα καταστήματα που λειτουργεί απευθείας η rag & bone, τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου www.rag-bone.com, μπουτίκ, πολυκαταστήματα και τα καλύτερα οπτικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο.


Πηγή