Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Νέες δηλώσεις από τον πρώην της Τζούλιας Νόβα για τον χωρισμό τους: Δεν υπάρχει σεβασμός

Νέες δηλώσεις από τον πρώην της Τζούλιας Νόβα για τον χωρισμό τους: Δεν υπάρχει σεβασμός

Τον Γιάννη Μάρκου, τον πρώην – πλέον – σύντροφο της Τζούλιας Νόβα πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες και ο επιχειρηματίας για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό τους, μετά από 12 χρόνια σχέσης. Ο Μάρκου, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως έδωσε δεύτερη ευκαιρία στην όμορφη παρουσιάστρια, αλλά εκείνη δεν την πήρε, ενώ μίλησε και πάλι για τα extreme sports με τα οποία ασχολείται η Νόβα τελευταία.

«Αυτά συμβαίνουν, είναι μέσα στη ζωή. Δεν είμαι εγώ η αιτία πάντως. Ο καιρός θα δείξει τι ακριβώς έχει γίνει. Η Τζούλια ασχολείται με extreme sports και είναι κάτι που δεν κάνω εγώ. Αν ασχολείσαι καθημερινά με κάτι άλλο εκτός από τον άνθρωπο που είσαι μαζί, νομίζω ότι είναι αιτία χωρισμού γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Είναι λογικό να έχω στεναχωρηθεί», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όταν κόβεται το σχοινί είναι δύσκολο να το κολλήσεις, πρέπει να το δέσεις κι εγώ δεν θέλω να δέσω κάτι. Δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στην Τζούλια, αλλά δεν την πήρε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλη ευκαιρία. Ποια ήταν η αιτία δεν ξέρω ούτε κι εγώ, δεν μπορώ να καταλάβω».


Πηγή