Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Νέες φωτογραφίες της εγκυμονούσας Μέγκαν

Τον γύρο του κόσμου κάνει η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η ανακοίνωση έγινε τη Δευτέρα από το παλάτι του Κένσιγκτον και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πριγκιπικό ζεύγος.

Στην πρώτη της εμφάνιση μάλιστα -μετά την ανακοίνωση-  η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε να φορέσει ένα εφαρμοστό φόρεμα, κάτι που επιτρέπει στους αρκετά παρατηρητικούς να διακρίνουν την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Μάλιστα ο Χάρι και η Μέγκαν έλαβαν ήδη τα πρώτα δώρα.

Ο Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας, Σερ Πίτερ Κόσγκροουβ, τους χάρισε ένα ζευγάρι μικροσκοπικές μπότες και ένα όμορφο λούτρινο καγκουρό.

Οι νέες φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου είναι από την τρίτη ημέρα της βασιλικής περιοδείας της με τον πρίγκιπα Χάρι στη Μελβούρνη.

Το κομψό μπλε φόρεμα που φόρεσε η Δούκισσα του Σάσεξ έδειξε την ελάχιστα, έστω, φουσκωμένη κοιλιά της και της πήγαινε υπέροχα.

Η Μεγκαν Μαρκλ είναι 4 μηνών έγκυος σύμφωνα με την τραγουδίστρια Missy Higgins. «Τι τιμή να γνωρίσω σήμερα την όμορφη δούκισσα. Ήταν τόσο γλυκιά. Λυπήθηκαν που πρέπει να χαιρετά όλο αυτό τον κόσμο ενώ είναι 4 μηνών έγκυος. Και ο πρίγκιπας Χάρι ήταν πανέμορφος, πραγματικά γοητευτικός» έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram.

localStorage.clear();


Πηγή