Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Νέο βιβλίο: Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να κλάψει πριν το γάμο-Τι είπε για την Σαρλότ και ενόχλησε

Το… σήριαλ με τα καλσόν και τα δάκρυα πριν το γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι το 2018 συνεχίζεται. Τελικά την έκανε η Κέιτ Μίντλετον να κλάψει ή συνέβη το ακριβώς αντίθετο;

Το σήριαλ με τα κλάματα και το καλσόν της μικρής Σαρλότ κρατάει ακόμη από τις ημέρες του γάμου της Μαρκλ με τον Χάρι. Ηταν λίγοι μήνες μετά το γάμο, μόνο, όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες για έναν τρομερό καβγά ανάμεσα στην Μέγκαν Μαρκλ και την Κέιτ Μίντλετον καθώς διαφώνησαν για το αν έπρεπε να φορά ή όχι η πριγκίπισσα Σαρλότ ως παράνυφος καλσόν, με τις φήμες, τότε, να λένε ότι ο καβγάς κατέληξε με την δούκισσα του Κέιμπριτζ να κλαίει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από δυο χρόνια ήρθε όμως το Megxit, και ένα χρόνο μετά το Megxit ήρθε η περίφημη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Οπρα Γουίνφρεϊ, οι οποίοι τα έβαλαν με το παλάτι, κατηγόρησαν μέλη της βασιλικής οικογένειας για ρατσισμό και σε ότι αφορά στην Κέιτ Μίντλετον και τον καβγά πριν από το γάμο, η Μέγκαν Μαρκλ υποστήριξε ότι η ιστορία παρουσιάστηκε στα media πλήρως αντεστραμμένη και ότι εκείνη που έκλαιγε ήταν η ίδια και όχι η Κέιτ Μίντλετον.

Η Όπρα ρώτησε τη Μέγκαν: «Υπήρξε κάποιο περιστατικό κατά το οποίο (η Κέιτ) μπορεί να έβαλε τα κλάματα; Ή θα μπορούσε να έχει κλάψει;

Και η Μέγκαν Μαρκλ απάντησε: «Όχι, όχι. Το αντίθετο συνέβη.

‘Και δεν το λέω αυτό για να υποτιμήσω κανέναν, γιατί ήταν μια πραγματικά δύσκολη εβδομάδα γάμου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ήταν αναστατωμένη για κάτι, αλλά το παραδέχτηκε και ζήτησε συγγνώμη.

Και μου έφερε λουλούδια και ένα σημείωμα, ζητώντας συγγνώμη. Και έκανε αυτό που θα έκανα κι εγώ αν ήξερα ότι πλήγωσα κάποιον, ανέλαβε την ευθύνη για αυτό που συνέβη».

Η Μέγκαν Μαρκλ πρόσθεσε ότι ήταν «σοκαριστικό» το γεγονός ότι «το αντίθετο από αυτό που πραγματικά συνέβη βγήκε στα media».

Και συνέχισε: «Λίγες ημέρες πριν από το γάμο, ήταν αναστατωμένη για κάτι σχετικό – ναι, το θέμα ήταν σωστό – με τα φορέματα των παρανύφων και αυτό με έκανε να κλάψω και πραγματικά με πλήγωσε.

Και σκέφτηκα, στο πλαίσιο όλων των άλλων που συνέβαιναν εκείνες τις ημέρες, ότι δεν είχε νόημα να μην κάνω απλώς ό,τι έκαναν όλοι οι άλλοι, δηλαδή να προσπαθώ να είμαι υποστηρικτική, γνωρίζοντας τι συνέβαινε με τον πατέρα μου και ό,τι άλλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκείνη (η Κέιτ) ήταν αναστατωμένη για κάτι, αλλά το κατέλαβε και ζήτησε συγγνώμη. Και μου έφερε λουλούδια. Δεν ήταν αντιπαράθεση και πραγματικά πιστεύω ότι είναι… Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο γι’ αυτήν να μπούμε σε λεπτομέρειες, επειδή ζήτησε συγγνώμη. Αυτό που ήταν δύσκολο να ξεπεράσω ήταν να κατηγορηθώ για κάτι που όχι μόνο δεν έκανα εγώ, αλλά μου συνέβη. Και οι άνθρωποι που συμμετείχαν στο γάμο μας πήγαιναν στην ομάδα επικοινωνίας μας και έλεγαν: “Ξέρω ότι αυτό δεν συνέβη”».

Τώρα ένα νέο βιβλίο υποστηρίζει τον αρχικό ισχυρισμό ότι δηλαδή η νύφη Μέγκαν Μαρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να κλαίει και εξηγεί το λόγο. Ο λόγος ήταν ότι η Μέγκαν Μαρκλ συνέκρινε δυσμενώς κατά κάποιο τρόπο την μικρή Σαρλότ με την κόρη της φίλης της Μέγκαν Μαρκλ, Τζέσικα Μαλρόνι, η οποία ήταν επίσης παράνυφος.

Ολα αυτά περιγράφονται στο νέο βιβλίο «Εκδίκηση», μια βιογραφία-βόμβα του Tom Bower που ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια μιας πρόβας παρανύμφων πριν από τον βασιλικό γάμο οι δύο δούκισσες διαφώνησαν για το μήκος τουφορέματος της πριγκίπισσας Σάρλοτ και την εφαρμογή του, καθώς και για το αν οι παράνυμφοι «θα έπρεπε να φορέσουν καλσόν» στο γάμο.

Στο βιβλίο ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι η «επιμονή» της Μέγκαν Μαρκλ «υποστηρίχθηκε» από την πρώην καλύτερή της φίλη της και μητέρα μιας άλλης μικρής παρανύμφου, την Τζέσικα Μαλρόνεϊ, προσθέτοντας: «Κάποιοι θα έλεγαν ότι η Μέγκαν Μαρκλ συνέκρινε την Ιβι με τη Σαρλότ, υποστηρίζοντας το παιδί της φίλης της».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αποκαλύψεις του βιβλίου του Μπράουν, βέβαια, δεν σταματούν εκεί.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν τις παραμονές του γάμου, ο συγγραφέας υποστήριξε ότι η Κέιτ ήταν «κουρασμένη» μετά τη γέννηση του γιου της, πρίγκιπα Λούις, κατά την προετοιμασία του γάμου, προσθέτοντας ότι επίσης ήταν «ενοχλημένη από τις καταγγελίες ότι η Μέγκαν εκφόβιζε το προσωπικό της». Ηταν η εποχή του άτομα του προσωπικού της δούκισσας του Σάσεξ υποστήριξαν ότι η Μέγκαν δεν συμπαθούσε κανέναν εκτός του στενού της κύκλου.

Ο Tom Bower υποστηρίζει ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν «πολύ κουρασμένη για να αντιμετωπίσει» μια διαφωνία σχετικά με το αν οι παράνυμφοι έπρεπε να φορούν καλσόν, ωστόσο τελικά θεώρησε ότι έπρεπε να το κάνουν προκειμένου να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο.

Ωστόσο, υποστήριξε: «Η επιμονή της Μέγκαν υποστηρίχθηκε από την Τζέσικα, τη μητέρα της Άιβι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη διαφωνία ακολούθησε στη συνέχεια μια δεύτερη διαφωνία «για το μήκος του φορέματος της Σαρλότ – η Κέιτ Μίντλετον θεώρησε ότι ήταν πολύ κοντό και ούτως ή άλλως δεν της ταίριαζε».

Ωστόσο, η Bower ισχυρίζεται, η Δούκισσα του Σάσεξ «δεν συμβιβαζόταν» – και η Κέιτ αναστατώθηκε, νιώθοντας ότι επιβεβαιώθηκαν τα παράπονα του προσωπικού για τη συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο περιβόητος καβγάς με τη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο.

Οπως σημειώνει και η Daily Mail, φωτογραφίες από τον γάμο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ φαίνεται να δείχνουν τις έξι παρανύμφους χωρίς καλσόν, ενώ φωτογραφίες από τον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ τον Απρίλιο του 2011 δείχνουν τις παρανύμφους να φορούν καλσόν….

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή