Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Νίκος Αγαπηνός: Έχει ασκηθεί δίωξη στην Έλενα Χριστοπούλου και στους ψευδείς μάρτυρές της

Νίκος Αγαπηνός: Έχει ασκηθεί δίωξη στην Έλενα Χριστοπούλου και στους ψευδείς μάρτυρές της

Ποινική δίωξη εις βάρος της Έλενας Χριστοπούλου, της Μαρίας Ηλιάκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Εφετών.

Η ποινική δίωξη ήρθε μετά τη μήνυση την οποία υπέβαλε ο πρώην σύζυγος της Έλενας Χριστοπούλου, Πάνος Καλλίτσης για απόπειρα απάτης, στο πλαίσιο της ψευδούς αγωγής, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Τρίτης.

«Η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη, έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα απάτης κατά της κ. Χριστοπούλου και των μαρτύρων που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα. Η απόπειρα απάτης διαπράχθηκε μέσω της άσκησης της ψευδούς αγωγής της κ. Χριστοπούλου και με συνεργούς τους μάρτυρες που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα για να παραπλανήσουν το δικαστήριο. Πλέον ο κ. Καλλίτσης έχει καταθέσει στον κύριο ανακριτή.

Θα κληθούν οι κατηγορούμενοι για το συγκεκριμένο κακούργημα και θα απολογηθούν και στην συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα παραπεμφθούν ή όχι σε δίκη στο Εφετείο Κακουργημάτων» ανέφερε στην εκπομπή ο κ. Αγαπηνός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, ο Πάνος Καλλίτσης βρέθηκε ήδη ενώπιον του ανακριτή για να καταθέσει για την υπόθεση ενώ σε ότι αφορά την πλευρά της Έλενας Χριστοπούλου και των μαρτύρων της, η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης.


Πηγή